ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,
ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ …”ΓΑΡΓΑΡΑ” ???
ΕΙΝ’ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ???
Βουλευτές νυν και πρώην, ένας πρώην αρχηγός κόμματος, μεγαλοκατασκευαστές, δημοσιογράφοι και μιντιάρχες, εφοπλιστές, ξενοδόχοι, μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι, ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Αυτοί και ακόμα περισσότεροι «άγνωστοι» περιέχονται στη νέα λίστα των 1.747 φορολογούμενων που ελέγχει για «αιφνίδιο πλουτισμό» το ΣΔΟΕ.
εφημερίδα «6 ΜΕΡΕΣ» και όπως γράφει πρόκειται για ονόματα που προέκυψαν το 2011 μέσω της αυτόματης διαδικασίας ελέγχου του συστήματος Elenxis. Πρόκειται για φορολογούμενους από της Εφορίες της Αθήνας και του Πειριαά, του Χαλανδρίου, του Αμαρουσίου, της Κηφισιάς, του Ψυχικού, του Χολαργού, του Γαλατσίου, του Παλαιού Φαλήρου, της Γλυφάδας, του Αιγάλεω και του Βύρωνα, αλλά και από ολόκληρη την υπόλοιπη χώρα: Κρήτη, Χίο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα, Γιάννενα, κα.
Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2011, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε εντολή για να γίνει λεπτομερής έλεγχος σε αυτούς τους 1747 φορολογούμενους, ώστε να διαπιστωθεί αν ισχύει και αν δικαιολογείται ο πλουτισμός που εμφανίζουν στο σύστημα.
Το περίεργο, σύμφωνα με τις «6 Μέρες», είναι ότι ενάμιση χρόνο μετά δεν έχει προχωρήσει ο έλεγχος όπως θα έπρεπε…

Αγαπητοί Φίλοι
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλπίζω ότι θα προβείτε στην επανόρθωση του… λάθους σας και μάλιστα εμφανώς, ευκρινώς και επαναλαμβανόμενον μέχρις οριστικής απόσβεσης της ψευδούς και ανυπόστατης συκοφαντίας .
Μετά τιμής
Ένας αναγνώστης σας !!!!!
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=486699
Τα χρήματα ανήκουν σε εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και ΜΠ είναι η Μαρία Παντελή, υπάλληλος της εταιρείας. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την οικογένεια Παπανδρέου. Άνθρακες ο θησαυρός.
Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον φιλαράκο του Σαμαρά που μετέφερε τις φήμες που άκουσε από δω κι από κει στο δικαστήριο και περιμένω τη μαλακαρία του blog να σχολιάσει.