Τρίτη, Φεβρουαρίου 19

ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ - ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΕ ΨΗΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!  
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ! Η κυβέρνηση υπέκυψε στον εκβιασμό. Απόλυτο αφεντικό και υπεράνω των νόμων το ΤΑΙΠΕΔ στην επιχείρηση αξιοποίησης της παραλίας από τον Πειραιά έως το Σούνιο. -Την Παρασκευή το σχετικό νομοσχέδιο κατατίθεται στη Βουλή...
Νίκη των δανειστών σε ένα ακόμα σημείο τριβής και διαφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση.
Η τρόικα είχε απαιτήσει να αλλάξει η αρχική διάταξη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, σχετικά με τις αρμοδιότητες του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο. Με βάση τις συγκεκριμένες διατάξεις, το μοναδικό απαιτούμενο ήταν... 


H σύμφωνη γνώμη του Ταμείου για την πώληση, ενοικίαση ή αξιοποίηση δημόσιων εκτάσεων στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.
Οι δανειστές όμως δεν ήταν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τον έλεγχο του μεγαλύτερου φιλέτου στην ελληνική κυβέρνηση.
Απαίτησαν και πέτυχαν να περάσουν τα πάντα στον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ , που αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η απαίτησή τους αυτή συνοδεύτηκε , για μία ακόμα φορά, από τους γνωστούς εκβιασμούς και την άσκηση έντονων πιέσεων προς το Μαξίμου.
Εικάζεται ότι η υποχώρηση της ελληνικής πλευράς, συνοδεύτηκε από μία αντίστοιχη υποχρέωση της τρόικας που δεν θα επιμείνει, σε αυτή τη φάση, στις 25.000 απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων.
Ουσιαστικά το ΤΑΙΠΕΔ θα κινείται ανεξέλεγκτα, παρακάμπτοντας τις αρμόδιες αρχές ενώ είναι δεδομένο ότι θα απαιτήσει αλλαγές στην πολεοδομική νομοθεσία και στο χωροταξικό σχεδιασμό.
Το νομοσχέδιο, που θα μεταφέρει στον πλήρη έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, θα κατατεθεί στη Βουλή μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αναμένεται να προκαλέσει τις οξύτατες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
 

6 σχόλια:

  1. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
    ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΕ΄
    Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): Το λόγο έχει ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώταρος.
    ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. (…) Τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε.
    Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλίδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας.
    Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα.
    Και αφού εξαπέλυσε ένα λογύδριο κατά της Τουρκικής επιθετικής επιχειρηματικότητας, κατέληξε.
    Γι’ αυτό και υπερψηφίζουμε την εν λόγω τροπολογία.
    Ευχαριστώ.
    Πατήστε ΕΔΩ για τα πλήρη Πρακτικά της Συνεδρίασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή συμμετέχει ενεργά στο χάρισμα της Αγροτικής Τράπεζας σε τραπεζίτες μπατιρισμένους που έκαναν το ξέπλυμα από τις μίζες του Τσοχατζόπουλου, με τον οποίο συνδιοικούσαν θυγατρικές της τράπεζας Πειραιώς.
    Πλέον αποκαλύφθηκαν όλα. Στην κεντρική πολιτική επιλογή του ελληνικού καπιταλισμού, στο χάρισμα δηλαδή της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον Σάλλα και για πολλούς, στον πραγματικό κυρίαρχο αυτής, το Βαρδινογιάννη, που ανοίγει το δρόμο για τη συνολική αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα και βάζει τις βάσεις του νέου γύρου εργατικής λεηλασίας, η Χρυσή Αυγή δηλώνει Παρούσα.
    Έτσι επιβεβαιώνεται και στη πράξη η αλληλουποστήριξη και ο δεσμός αίματος που τους ενώνει. Εξ άλλου ο Αντώνης είναι ο αρχηγός όλων των φασιστοειδών της κεντρικής και βορείου Ελλάδας. Οι πρώτοι Καυκασοπόντιοι επί εποχής Αντωνάκη «ονομάστηκαν» ..έλληνες έστω κι αν μιλούσαν μόνο ..τούρκικα. Οι Ελληνοαλβανοί εδώ ακουσαν για πρώτη φορά τη λέξη μαλάκα και Ελλάδα. Κι όμως πήραν όλοι άδειες και τέθηκαν κάτω από την προστασία του Νικολάκη. Ο Αντώνης από τότε οργάνωνε ‘’το στρατό του’’ όπως ομολογούν αρκετοί Ελλαδοκατοικούντες Αλβανοέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα, οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής το δεξί χέρι του Αντώνη, τάσσονται στο πλευρό της κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, εφαρμόζουν το Μνημόνιο Ε.Ε.-ΔΝΤ, προστατεύουν την χρυσοφόρα συμφωνία των τραπεζιτών.
    Πιο συγκεκριμένα 2 βουλευτές από τη ΔΗΜΑΡ, 6 από το ΠΑΣΟΚ του ΒΒ, 23 από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και 3 Ναζιστές από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank!
    Άραγε γιατί το..έκαναν; Για την..ψυχή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Χρυσή Αυγή επομένως που δαιμονοποιεί και εξοντώνει τους ξένους εργάτες και τους μετανάστες ταυτίζοντας τους με την εγκληματικότητα, ουσιαστικά κάνει τον νταβατζή στους οικονομικούς δολοφόνους της κοινωνίας μας, στον κόσμο του πλούτου που λεηλατεί τα πάντα, επιβάλλει εργασιακό μεσαίωνα και εκτελεί καθημερινά τον κόσμο της εργασίας με τις απολύσεις, την ανεργία, τις περικοπές σε μισθούς-συντάξεις και τις «αυτοκτονίες».
    Ταυτόχρονα, Δένδιας και Χρυσή Αυγή βουτούν την κοινωνία μας στον εθνικισμό και τον ρατσισμό, αναλαμβάνουν ρόλο Πραιτοριανού της Ευρώπης Φρούριο και εκμεταλλεύονται την απάνθρωπη εκστρατεία εναντίον των μεταναστών και των ΡΟΜΑ για να αποπροσανατολίσουν από την χυδαία εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των εργολάβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ;
    Υπάρχει κάποιος να ρωτήσει τον κ. Μιχαλολιάκο γιατί το έκανε; Όσο καιρό δεν απαντά, τόσο μας αφήνει να σκεφτούμε για βρώμικες ιστορίες και συναλλαγές.
    Τι φοβάται και κρύβεται η Χρυσή αυγή να πάρει θέση και να εξηγήσει γιατί υπέγραψε το θάνατο, την προσβολή και το ξεσπίτωμα του Έλληνα αγρότη με το ξεπούλημα της Αγροτικής;
    Έκρινε! ότι η πράξη αυτή είναι εθνικά σωστή;
    Είχε τόσες "υποχρεώσεις" στο Βαρδινογιάννη;
    Ή μήπως είναι "το παιδάκι για όλες τις βρομοδουλειές" του Αντώνη Σαμαρά;
    Δηλαδή τα περί Ελλάδας, αίματος ΤΙΜΗΣ! είναι παραμύθια;
    Τότε έχετε υποχρέωση να βγείτε και να το πείτε στους Έλληνες.
    Ή μήπως ..βολευτήκατε και εσείς τώρα στη..γραβάτα της διαφθοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πλήρης δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:
    ================================
    «Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες.

    Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια.

    Ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ.

    Θα στέκομαι πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία, που διαιρούν τον Ελληνικό λαό.

    Και δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

    Για τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

    Για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα.

    Για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από μικροκομματικές πολιτικές συμπεριφορές και σκοπιμότητες, που όχι μόνο αδικούν την εικόνα μας, τις προοπτικές μας και την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά καθηλώνουν την Ελλάδα σε εξάρτηση από τρίτους».


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .