Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27

Τον βρήκε τον καρατζαφέρη ο ΣΔΟΕ ???

 CretanPatrio

Το ΣΔΟΕ ψαχνει τον Καρατζαφέρη !!

 Τα… μεγάλα αφεντικά, μάλλον θέλουν να τελειώνουν μ’ αυτόν… ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΟ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΟΝΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ (08.02.) ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ (“ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ”) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ…………?

ΡΕ  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ……..
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ (08.02.2013 / (“ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”)
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ………..ΚΑΙ ΕΙΠΑ:
“ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑ
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ……..?
ΑΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ “ΘΑΥΤΗΚΕΣ”. ΓΙΑΤΙ  ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΑΛΨΕΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ…

η  συνέχεια του ρεπορτάζ     Ε  Δ  Ω 

2 σχόλια:

  1. Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,
    Γράφει ο Ν.Βραχος
    Υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕ$Σ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.:
    Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:
    • Η μη παραγραφή της κακουργηματικής πράξης «Διακίνηση και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος» οφείλεται στο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, το 2010 και έγινε νόμος του κράτους και με βάση τον οποίο, κανείς ούτε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! ΔΕΝ καλύπτεται από παραγραφή !!!
    • Ο Ηλεκτρονικός έλεγχος στο δημόσιο και στους ΟΤΑ και ΔΕΚΟ, είναι έργο του ΠΑΣΟΚ, και η μη ανάρτηση στο διαδίκτυο, αποτελεί ποινή ακυρότητας του έργου και μάλιστα, είναι έργο του τότε Υπουργού εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση!
    Η διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες και πράξεις των υπηρεσιών του Δημοσίου, των Δέκο και των Οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήταν ο πρώτος σπόρος για την εύρυθμη και ευνομούμενη λειτουργία του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
    Γράφει ο Ν. Βράχος.
    Ο υπουργός που πάτησε τα κυκλώματα της διαφθοράς και θεσμοθέτησε ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
    Για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία ένας υπουργός Οικονομικών και μία κυβέρνηση , με ένα πρωθυπουργό που έχει αποφασίσει να θέσει τις βάσεις για μία νέα Ελλάδα, αποφασίζει να σεβασθεί τον φτωχό, τον αδύναμο το ‘’γνωστό υποζύγιο’’ και να ρίξει φως στα λαμόγια που χρόνια φοροδιαφεύγουν.
    Επί τέλους να πληρώσουν και αυτοί που ΕΧΟΥΝ!!!
    * Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
    • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
    • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
    • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
    • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
    • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
    • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...
    Και ενώ τα πρώτα «πουλάκια» μπήκαν στο κλουβί, και ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου αφού οι φοροφυγάδες, οι λαθροθήρες της κοινωνικής μας γαλήνης, οι έμποροι της υγείας μας και κάθε ..καρυδιάς καρύδι άρχισαν να φορούν..βραχιόλια και ταυτόχρονα να γεμίζουν τα άδεια ταμεία.
    Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
    Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ενστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
    Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
    Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων.
    Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .