Δευτέρα, Μαρτίου 18

Πληρώνεται ακόμα από το Δημόσιο ο Κορκονέας!

 

Το 30% των αποδοχών του εισπράττει κάθε μήνα, παρά τον εγκλεισμό του στη φυλακή, ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008.

Μετά τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους που εξακολουθούν να λαμβάνουν το μισθό τους, η είδηση ότι και ο ισοβίτης Κορκονέας συνεχίζει να πληρώνεται μέσα από τη φυλακή προκαλεί αίσθηση.


Η εκδίκαση της υπόθεσής του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο έχει αναβληθεί 5 φορές.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο Κορκονέας παραμένει στο αστυνομικό σώμα και εξακολουθεί να λαμβάνει μισθό από το Δημόσιο, καθώς ο δικηγόρος του Κορκονέα, επικαλούμενος αδυναμία να παραβρεθεί, πετυχαίνει απανωτές αναβολές.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον επίσης καταδικασμένο σε δέκα χρόνια κάθειρξης, Βασίλη Σαραλιώτη. 
  
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .