Σάββατο, Μαρτίου 2

ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ. ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ.

A, RE ΚΑΘΑΡΜΑ  ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ, ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ….

kabala-voridis

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Καβάλα σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, όταν εργαζόμενοι της εταιρείας Kavala Oil μπήκαν στην αίθουσα και τα «έσπασαν» στην κυριολεξία.

Από νωρίς το κλίμα ήταν τεταμένο στην περιοχή με τους

εργαζόμενους της εταιρείας να είναι συγκεντρωμένο έξω από το ξενοδοχείο.

Μια ομάδα εκατό ατόμων ξέφυγε από τον αστυνομικό κλοιό, έσπασε τη τζαμαρία, του ξενοδοχείου και εισβάλλοντας στο χώρο προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Στην αίθουσα επικράτησε κυριολεκτικά χαμός με τους εργαζόμενους να αναποδογυρίζουν τραπέζια και καρέκλες και να σπάνε πιάτα και ποτήρια.

Εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης, ο Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ οι διοργανωτές να ακυρώσουν τόσο την συνέντευξη όσο και την προγραμματισμένη εκδήλωση φίλων και στελεχών του κόμματος στην οποία θα μιλούσε ο πρώην υπουργός.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ψήφιση από την Βουλή, την επόμενη Τετάρτη, νέας σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για ακόμη 25 χρόνια.

Οι εργαζόμενοι της KABALA OIL αντιδρούν στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης να γίνει και η μητρική εταιρεία Energean Oil & Gas συνδικαιούχος των κοιτασμάτων πετρελαίου. Πάντως θα πρέπει να τονιστεί ότι η πρόταση του υπουργείου βασίστηκε στη μεταξύ συμφωνία μητρικής και θυγατρικής εταιρείας που προβλέπει ότι και οι δυο θα είναι συνδικαιούχοι των κοιτασμάτων πετρελαίου.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Ευθυμιάδης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ τόνισε «οι εργαζόμενοι ήρθαν αποφασισμένοι στο ξενοδοχείο για να προκαλέσουν επεισόδια. Εμείς είχαμε την επιθυμία να κάνουμε διάλογο μαζί τους αλλά δυστυχώς δεν μας έδωσαν κανένα περιθώριο. Εκφράζω την λύπη μου γι’ αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα».

 CretanPatriot






  • 195499_100002314416814_4851873_q_thumbepanastasitora
  • Σχολιο: Οι μπατσοι αγορινα,  δεν ειναι συμπολιτες!
    Ειναι οι μπραβοι της κυβερνησης! Γιατι εσεις μπορει να θελετε να “φερετε πετρελαιο με τον τσαμπουκα” αλλα αν κατι στραβωσει οι “φιλοι” αστυνομικοι ειναι που θα σας πνιξουν στα χημικα!
    Και οχι τιποτα αλλο, δεν θα ξερετε και πως να προστατευθειτε απο αυτα…
    Γι’ αυτο ασε τα καλοπιασματα στα μπατσακια γιατι δεν εχουν ιχνος ανθρωπιας μεσα τους και ΔΕΝ τους νοιαζει αν εσυ και οι υπολοιποι εκει μεσα εχετε οικογενειες και παιδια να μεγαλωσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .