Δευτέρα, Μαρτίου 11

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές...Απάντηση στις δηλώσεις Σαμαρά περί ακροδεξιάς που βλάπτει την Ελλάδα,


Η δήλωση Σαμαρά: "Η ακροαριστερά λέει όχι στην πατρίδα και ναι στη δημοκρατία. Η ακροδεξιά ναι στην πατρίδα αλλά όχι στη δημοκρατία. Και τα 2 βλάπτουν τη χώρα".

Η απάντηση του γραφείου τύπου της Χ.Α..
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακροδεξιά.
 Η Χρυσή Αυγή είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η μονή πολιτική δύναμη που ενισχύεται ραγδαία και σύντομα θα είναι κυρίαρχη. Ο Σαμαράς και η συγκυβέρνησή του βλάπτουν σοβαρά και την Πατρίδα και την Δημοκρατία. Μετέτρεψαν τη χώρα σε προτεκτοράτο
ξένων δυνάμεων και ισοπέδωσαν τη λαϊκή ετυμηγορία εφαρμόζοντας τα προδοτικά μνημόνια. Ο Ερντογάν τους επιβάλει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα και η Μέρκελ την αφαίμαξη του ελληνικού λαού για να αρπάζει τους παράνομους τόκους της.


Για την συγκέντρωση στις Σκουριές

Ο ελληνικός χρυσός ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στους ξένους επενδυτές και στον όμιλο Μπόμπολα. 
Η Χρυσή Αυγή...
στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων για δίκαιη αναδιανομή του εθνικού μας πλούτου και απαλλαγή από τα δεσμά των τοκογλύφων.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

8 σχόλια:

  1. [[ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΞΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΥΡΕΥΕΙ,
    Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
      ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
      ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
      ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
      ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΕ΄
      Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013
      ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): Το λόγο έχει ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώταρος.
      ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. (…) Τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε.
      Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλίδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας.
      Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα.
      Και αφού εξαπέλυσε ένα λογύδριο κατά της Τουρκικής επιθετικής επιχειρηματικότητας, κατέληξε.
      Γι’ αυτό και υπερψηφίζουμε την εν λόγω τροπολογία.
      Ευχαριστώ.
      Πατήστε ΕΔΩ για τα πλήρη Πρακτικά της Συνεδρίασης

      Διαγραφή
    2. ΑΝΕΚΔΟΤΟ Οι τσεκουριές
      =============
      Απ' τον Ταΰγετο κατέβηκε λάβρος στο χωριό του ο 25χρονος (τσοπάνος) Παναγιώτης σε μια εποχή, όχι πολλές δεκαετίες πριν. Άνοιξη θέλεις κι ο .....
      βουνίσιος αέρας... του 'χαν ανοίξει την όρεξη για να βρει το ταίρι του. Ορφανός από πατέρα όμως και με συγγενείς ξενιτεμένους, παραβίασε ανυπόμονα όλους τους παραδοσιακούς μανιάτικους τύπους και βρέθηκε ο ίδιος, ενώπιος - ενωπίω, με τον πατέρα της κόρης που είχε βάλει στο μάτι! - Την κόρη σου θέλου για γυναίκα μου, είπε τελείως διπλωματικά, στον πατέρα της, στο καφενείο του χωριού, θα μου τη δώσεις λοιπόν; - Σ' ευχάριστου του 'πε εκείνος για την τιμή, αλλά να ρωτήσου και το σπιτικό μου, την κόρη μου α(ν) σε θέει (θέλει), τη γυναίκα μου και τους δικούς μου. Και βλέποντας τον αδημονούντα νεαρό συνέχισε: Τι τα θες βρε Παναγιώτη, να ξέρεις πως με μια τσεκουριά δεν πέφτει το δέντρο! Κι ο άλλος: - Μωρέ μη σε νοιάζει κι εγώ μπορού... να ρίχνου τσεκουριές όλη τη νύχτα!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ….???
    Διαβάζουμε κάθε μέρα την χρυσή αυλή να προκαλεί λέγοντας ότι εσείς κυβερνούσατε τα τελευταία 40 χρόνια, άρα εσείς τα… φάγατε!
    Πρώτα πρέπει να οριοθετήσουμε τα σύνορα της χρυσής δεξιάς και από πότε υπάρχουν;.
    Είναι οι χρυσαλήτες αριστεροί; Φυσικά όχι
    Είναι οι χρυσαλήτες κεντρώοι; Φυσικά όχι !
    Είναι κόμμα Χριστιανικό; Φυσικά όχι !
    Είναι οι χρυσαλήτες δεξιοί; Φυσικά ΝΑΙ!!!
    Είναι οι χρυσαλήτες αναρχικοί; Φυσικά ΝΑΙ!!!

    Πόσο δεξιοί είναι; Σαν την Νέα Δημοκρατία ή περισσότερο δηλαδή ναζιστές, φασίστες, αναρχικοί, εξτρεμιστές ;

    Είναι συνεχιστές της Χούντας του παπαδόπουλου, του ΙΔΕΑ, της καρφίτσας, των Γερμανοτσολιάδων;

    Πως ακριβώς προσδιορίζονται από τους Έλληνες, τους ξένους και πως οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται;

    Εμείς λίγο πολύ γνωρίζουμε τι είναι. Είναι οι άνθρωποι της νύχτας και οι χαφιέδες του παρακράτους.
    Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ- ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που αγωνίζονται να «πάρουν» την πόλη !

    Μα ο αρχηγός τους ,όπως και σχεδόν όλοι, είναι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ! Είναι δηλαδή Σατανοεθνικιστές; Δηλαδή τι..????
    Είναι αδέλφια με τον Αντώνη, την ΕΡΕ, την Νέα Δημοκρατία!

    Υπάρχουν πάρα πολλοί χρυσαλήτες στην ‘’κυβέρνηση’’ ..Αντωνάκη!
    Υπήρχαν πολλοί χρυσαλήτες στην κυβέρνηση του Κωστάκη του μικρού; Πάρα πολλοί και σε επίκαιρες θέσεις ! Υπάρχουν δηλαδή πολλοί δεξιοί που έφαγαν ΚΑΡΓΑ!!!

    Ποια ήταν η πρώτη απόδειξη ότι η χρυσή αυλή είναι ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ δεξιά;
    =================================
    Ψήφισε την πώληση της Αγροτικής , και συνυπέγραψε για το ξεπούλημα των νησιών μας.
    Και γιατί υπέγραψε; Έτσι για την ψυχή της; Μα αφού είναι σατανιστές…….??? Δηλαδή άνθρωποι του χρήματος και φίλοι του ΣΑΤΑΝΑ!

    Δηλαδή μπορεί να έβαλαν το χέρι στο βάζο με το μέλι??????

    Μπορεί ή δεν ..μπορεί ???
    κανείς δεν μας εξηγεί γιατί το έκαναν, άρα μπορούμε να σκεφτούμε τα πάντα !

    Από τον Καρατζαφέρη σε τι διαφέρουν, αν διαφέρουν;

    Με τον Πάνο είναι ‘’δίδυμοι’’ σαν δυο σταγόνες νερό ;

    Αραγε πως αυτοπροσδιορίζονται ώστε να έχουν το θράσος και να προκαλούν! και να βρίζουν! και να ζητούν και..ψήφο;

    Με λίγα λόγια, τι είναι η χρυσή αυλή, στο χάρτη της ασύμμετρης δεξιάς απειλής ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάτη στο Στουρνάρα για ξεπούλημα ΑΤΕ
    ==============================
    Ήταν τέλος Ιουλίου 2012, όταν «εγέρ¬θηκε» η ΧΑ για να βοηθήσει τον Γ. Στουρνάρα(!) να αποφύγει μια βασανιστική, για τον ίδιο, δοκιμασία: ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ ζητού¬σαν να συγκληθεί η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ώστε να δώσει εξηγήσεις ο υπουργός για την εξοργιστική, σκανδαλώδη «δωρεά» που έκανε η τρικομματική κυβέρνηση στον τραπεζίτη Μ. Σάλλα, προσφέροντας την Αγροτική (ΑΤΕ) «πεσκέσι» στην Πειραιώς. Σύμφωνα με τον κανονισμό, χρειαζόταν να υπο¬βάλλουν σχετικό αίτημα τα 2/5 των μελών της Επιτροπής, το δε άθροισμα των βουλευτών των τριών κομμάτων (17 υπογραφές) υπολειπόταν κατά δύο του απαιτούμενου αριθμού. Οι τρεις της ΧΑ συμπορεύτηκαν με ΝΔ. ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, εμποδίζοντας τη σύγκληση της Επιτροπής! Οι πάντες αντελήφθησαν άτι η σιω¬πή την οποία τηρούσε έως τότε η ΧΑ για την ΑΤΕ δεν οφειλόταν σε καμία «απορρόφηση» των χρυσαυγιτών από τα ακτιβιστικά τους καθήκοντα. Το ...ξεγύμνωμα προμηνυόταν πολιτικά ασήκωτο κι έτσι η ΧΑ έκανε την κυβίστηση: Σταμάτησε να μπλοκάρει τη σύγκληση της Επιτροπής. Όπως προαναφέραμε, η δεύτερη κωλοτούμπα θα γινόταν στα μέσα Φεβρουα¬ρίου, στο θέμα των βραχονησίδων. Στους 6,5 αυτούς μήνες, όμως, η ΧΑ θα επιδεί¬κνυε στη Βουλή σταθερότητα «βράχου» σε αρκετά άλλα θέματα. «Βράχου» καθεστωτικού...

    Προτού δούμε τα επόμενα ...επεισό¬δια, καλό είναι να αναλογιστούμε ποια ακριβώς ήταν η υπόθεση, για την οποία η ΧΑ τόσο δύσκολα και απρόθυμα φόρεσε τον «αντισυστημικό» μανδύα: Φανερό από την πρώτη στιγμή ήταν πως η μεταβίβαση της ΑΤΕ και ο συνακόλουθος διαχωρισμός της σε «καλή» και «κακή» συν τοις άλλοις θα βοηθούσε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να κρύψουν κάτω από το χαλί τις δικές τους τεράστιες αμαρτίες, δηλαδή τα περίπου 200 εκ. ευρώ που είχαν λάβει από την τράπεζα. Ότι τα «δανεικά και αγύριστα» των δυο κομμάτων, καθώς και επιφανών «βαρόνων» του χρήματος, θα γίνονταν «αγύριστα» ...και με τη βούλα κάποιου εκκαθαριστή, υπαγόμενα στην «κακή» ΑΤΕ. Φραστικά η ΧΑ ξιφουλκεί διαρκώς εναντίον του «διεφθαρμένου συστήματος», εμπράκτως όμως παρ' ολίγο να απαλλάξει τον Στουρνάρα ακόμη και από μερικές δύσκολες ερωτήσεις σε μια Επιτροπή της Βουλής! Τόσο ...βελούδινη η «ασυμβίβαστη»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι στις ρεμούλες των ΠΑΕ!
      ===============
      Τι θα γινόταν, όμως, στη συνέχεια; Για να προσδώσει κάποια αληθοφάνεια στην «αντισυστημική» της μουτσούνα, η ΧΑ θα κακοκάρδιζε τους ισχυρούς του χρήματος; Όχι δα... Δεν θα δυσα¬ρεστούσε καν τους παράγοντες της επι¬χειρηματικότητας εκείνης, την οποία μόνο ως αστεϊσμό ή ευφημισμό θα τολμού¬σε κάποιος να χαρακτηρίσει «υγιή»: Τέ¬λος Αυγούστου, η ΧΑ υπερψήφισε την τροπολογία που επέτρεπε σε όσες Πο¬δοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες δεν είχαν εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα να προσκο¬μίσουν τα δέοντα ένα μήνα έπειτα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

      Διαγραφή
    2. Γλύφοντας τον Λάτση

      Τον Σε¬πτέμβριο στη Βουλή ήταν σαν να προ¬βλήθηκε ένα αλλόκοτο ριμέικ της παλιάς ελληνικής ταινίας Η Νεράιδα και το Πα¬λικάρι... «Νεράιδα»: Παλιά θαλαμηγός του Γιάννη Λάτση, την οποία το ομώνυμο Ίδρυμα θέλησε να μετατρέψει σε πλωτό μουσείο, με θέμα την επιχειρηματική δράση του μακαρίτη. «Παλικάρι»: Ο Ηλ. Παναγιώταρος της ΧΑ. Το θέμα: Η κυ¬βέρνηση κατέθεσε ρύθμιση (που ψηφί¬στηκε) για την ίδρυση του μουσείου, ως Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτι¬λίας. Ποια ήταν η μοναδική αντίρρηση του βουλευτή της ΧΑ; Η εξής: «Δωρίζε¬ται από έναν εκ των πλουσιοτέρων αν¬θρώπων της γης - και ξέρουμε ότι οι δω¬ρεές που γίνονται στο Δημόσιο συνήθως καταστρέφονται, γιατί το Δημόσιο δεν σέβεται τίποτα που δεν το έχει αποκτήσει με κόπο. Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό το μουσείο να κάνει πολύ καλή δουλειά, ευρισκόμενο στα χέρια του Ιδρύ¬ματος Λάτση.

      Μάλιστα... Μόνο που η έννοια «δωρεά» είναι αταίριαστη, όταν πρόκειται για ένα μουσείο του οποίου η μεν διαχείριση παραμένει στο Ίδρυμα Λάτση, τα δε λειτουργικά έξοδα καλύπτονται από το Δημόσιο. Το ίδιο το Ίδρυμα, ως είθισται με τους φορείς του είδους, εξασφα¬λίζει φοροαπαλλαγές στον επιχειρημα¬τικό όμιλο στον οποίο ανήκει. Αποπνέει έντονο «κοσμοπολιτισμό», αν σκεφθεί κανείς ότι συστάθηκε (2005) στο Λιχτενστάιν, αλλά η ΧΑ κατά τα φαινόμενα το ξεπέρασε αυτό. Και στάζει μέλι για τον όμιλο Λάτση...

      Διαγραφή
    3. Ναι στις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών!
      ==========================
      Κι ύστερα; Ύστερα κατέφθασε το απίστευτο (;)... βαλς με τους εφοπλιστές!

      Έθνος, Τιμή, Χρυσή Αυγή, αυτοί να μην πληρώσουνε δεκάρα τσα¬κωτή»... Από τον περασμένο Νοέμβριο είναι μάλλον επιβεβλημένη η ως άνω προσθήκη στο γνω¬στό σύνθημα. Ποιοι «αυτοί»; Οι εφοπλιστές. Η ΧΑ έκρινε ασήκωτη ακόμη και τη φορολογική θωπεία, την οποία προέβλεπε για τα πλοία ο προϋπολογισμός του 2013. Ο Παναγιώταρος μάλιστα θυμήθηκε την ...Επανάσταση του 1821, μπερδεύοντας τον Μιαούλη με τις ναυτιλιακές εταιρείες που εδρεύουν στην Ακτή Μιαούλη. Μέχρι να αναγορευτεί σε Κανάρη ο Αγούδημος, ας απολαύσουμε Παναγιώταρο: «Βρήκατε την εύκολη λύση της φορολογίας και φυσι¬κά πολλοί πλοιοκτήτες έχουν την πιο εύκο¬λη λύση να αλλάξουν τη σημαία τους και να μην εισπράξετε τίποτα (...) Κάποτε οι εφοπλιστές έδιναν όλα τους τα πλοία για τον αγώνα του 1821, για τους Βαλκανικούς Πολέμους, για το 1940. Έχουν τη θέληση, αρκεί να βρουν και την κατάλληλη ανταπόκριση». Κι ο Γερμενής: ‘’Την ίδια μέρα που θα εφαρμοστεί το μέτρο τα περισσότερα πλοία του εμπορικού στόλου θα υποστείλουν την ελληνική σημαία (...) Κι ενώ ο κλάδος της ναυτιλίας έχει στηρίξει την ελληνική οικονομία κατά το παρελθόν, εσείς συμβάλετε καθοριστικά στην καταστροφή του».

      Μωρέ μπράβο ...«Ελληνόψυχοι» εθνικι¬στές χαρακτηρίζουν την υποστολή - απάρνηση της ελληνικής σημαίας περίπου ως φυσιολογική άμυνα των ...διωκόμενων εφοπλιστών! Εικάζουμε ότι κάμποσοι οπαδοί τους, που έχουν πολλά ακόμη να καταλάβουν, θα χρειάζονταν ...δραμαμίνη για να συνέλθουν. Έπονται δυο ακόμη παρατηρήσεις.

      Πρώτη: Η «καταστροφή» των ελ¬λήνων εφοπλιστών, η εξωφρενική φορολο¬γική ασυλία των οποίων αποτελεί αντικείμενο διεθνών συζητήσεων, συνίσταται σε επιβάρυνση 80 εκατ. ευρώ. Όπως έχει εύστοχα επισημανθεί, ο προϋπολογισμός του 2013 προέβλεψε είσπραξη 82 εκατ. ευρώ από τις περικοπές της βοήθειας προς τους ανάπηρους! Αναζητείται τώρα ο χρυσαυγίτης ο σωστός που θα πει ότι -εν αντιθέσει προς τους χρήσιμους εφοπλιστές- η θέση των αναπήρων είναι στον Καιάδα. Τον ...κανονικά ντε, όχι τον Γερμένη.

      Δεύτερη παρατήρηση: Ξιφουλκώντας υπέρ των πλοιοκτητών, η ΧΑ τιμά στο έπακρο και τη λατρεμένη της χούντα, επί των ημερών της οποίας θεμελιώθηκε (νόμοι 89/1967 και 378/68) η -κατά βάση αλώβητη μέχρι σήμερα- εφοπλιστική «αυτοκρατορία» των αναρίθμητων προνομίων. Εάν λοιπόν τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου δυσκολεύονται να πείσουν μερικούς «πιστούς» τους ότι είναι οικονομικώς και κοινωνικώς ορθή η «γραμμή» για τους εφοπλιστές, ας επικαλεστούν την «ιστορική συνέπεια». Δεν ήξερε τι έκανε η Εθνοσωτήριος; Αλίμονο...

      Η ΧΑ υποτίθεται ότι «φτύνει» την πολιτική ελίτ, την ώρα που «γλύφει» τα υψηλά «διαζώματα» της οικονομικής (ε, μεταξύ άλλων κάπου πρέπει εργαστούν ως μπράβοι και υπεύθυνοι ασφαλείας τόσα λεβεντόπαιδα του Λαϊκού Συνδέσμου).

      Διαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .