Πέμπτη, Μαρτίου 7

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: ΑΝΑΨΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!

samaras-erdogan  article
ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ!!!
Το 1997 ο άλλος...μέγιστος πολιτικός ηγέτης, ο Σημίτης, αναγνώριζε  με την προδοτική Συμφωνία της Μαδρίτης ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο. Σήμερα, μετά τις συνομιλίες Σαμαρά-Ερντογάν στην Τουρκία, ο Έλληνας Πρωθυπουργός έβαλε το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Τουρκία. Η οποία Τουρκία τι λέει; Ότι οι έρευνες που διεξάγει δίπλα από το Καστελόριζο ανήκουν στην υφαλοκρηπίδα της και ότι το Καστελόριζο ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα. Αντί ο Σαμαράς να στείλει στο διάολο τον Ερντογάν του λέει: "Αφεριμ
αφέντη, ό,τι πεις". Έτσι, η υφαλοκρηπίδα διευθετήθηκε με μία λιτή διατύπωση, απο τους κ.κ. Σαμαρά και Ερντογάν με την οποία ανακοίνωση αναφέρονται στις εξελισσόμενες διερευνητικές επαφές που έχουν διακηρυγμένο σκοπό την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας μεταξύ των δύο χωρών. «Η Ελλάδα και η Τουρκία συμφώνησαν να διατηρήσουν τη δυναμική στις διερευνητικές επαφές»,
Το καταλάβατε; Αποτελεί συμφωνία στην οποία μάλιστα δεν αναφέρεται ούτε χρονοδιάγραμμα, ούτε και τι θα συμβεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι Αθήνα και Άγκυρα έχουν αποκλίνουσες απόψεις σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ τους. Για το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης δεν υπάρχει καμία αναφορά. Άρα, δεν γίνεται τίποτε σήμερα και ισχύει η κατάσταση που έχει διαμορφώσει η Τουρκία με την περικύκλωση του Καστελόριζου!
Μπράβο ρε δωσίλογε της συμφοράς!
Κατάφερε και έδωσε πράσινο φως στις έρευνες της Τουρκίας στο Αιγαίο, η οποία θα εξορύξει πετρέλαιο με την βούλα του Σαμαρά!!!
 makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. Είμαστε μισθωμένοι σχολιαστές και εκτελούμε εντολές.
    Σκοπός μας είναι να δυσφημήσουμε κάθε τι που συμβαίνει , να παραπληροφορήσουμε για τα πάντα, να παρασυρθεί ο κόσμος και να αγανακτήσει, ώστε τα αφεντικά μας, το κόμμα μας, να κερδίσουν ψήφους, και φυσικά εξουσία και ΧΡΗΜΑΤΑ, αφού εμείς λέμε πως τα θα φτιάξουμε όλα, έστω κι αν γνωρίζουμε ότι λέμε κι εμείς ψέματα, αφού τόσα χρόνια είμαστε κι εμείς μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και της ΕΡΕ. Γνωρίζουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ και ΑΘΛΙΟ ! Όμως πρέπει και εμείς να ζήσουμε, έχουμε προβλήματα μας ανταμείβουν και υπόσχονται λύσεις για τα παιδιά μας.. Αυτό φίλοι μου δεν συμβαίνει μόνο με τους ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ, στην πραγματικότητα όλοι είτε σχολιάζουν, είτε πληρώνουν σχολιαστές να γράφουν αυτά που θέλουν. Είμαστε σίγουροι ότι έχει συμβεί και σε σας. Όλα τα μπλόγκς της Ελλάδας το ..γνωρίζουν αφού οι ίδιοι οι πολιτικοί το ομολογούν δημοσίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε ΠΑΣΟΚΙΕ των 8.24 π.μ, εμείς δεν είμαστε με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα είμαστε με την Ελλάδα, και μόνο την Πατρίδα μας πονάμε. Δεν χρηματιζόμαστε, δεν είμαστε μισθωμένοι,κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια
    (φαίνεται παίρνετε παράδειγμα τον εαυτό σας)δεν είμαστε ρουφιάνοι κανενός και δεν πουλάμε τα ιδανικά μας για κάτι παλιόχαρτα(λεφτά) ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ! Δεν σας μοιάζουμε κύριε καρα-πασόκιε, γι αυτό εδώ δεν θα γράφετε για πληρωμένα κομματόσκυλα!
    http://www.oxafies.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Επανειλημμένα έχω ΤΟΝΙΣΕΙ!!!
    ότι το Μπλόγκ σας αποτελεί ΕΞΑΙΡΕΣΗ και παράδειγμα δημοκρατικού διαλόγου, με τις όποιες αντίθετες απόψεις και σχολιασμούς!
    Χαίρουμαι που επαναλαμβάνετε όσα γράφετε για την Ελλάδα ΜΑΣ! Η Ελλάδα ανήκει σε όσους την αγαπούν και την σέβονται...
    ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΥΜΑΙ !!! που επαναλαμβάνετε για θέματα ΧΡΗΜΑΤΩΝ!

    Αν κάτι δεν σου αρέσει, είσαι λάθος να προσπαθείς να το λερώσεις,γιατί τότε υποβαθμίζεις αυτό που λές πως είσαι και κάνεις .

    Αν δεν μπορείς(;) να καταλάβεις ότι υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ !! κι άλλοι εκτός απο..σένα, σου λέω ότι επιεικά είσαι ΑΦΕΛΗΣ!

    Η Ελλάδα είναι ιδέα, όραμα, ελπίδα ! Δώστε της αέρα να αναπνεύσει... Ανήκει σε όλους !

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ελπίζω σύντομα να καταλάβεις το ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ!!!

    Όταν αγωνίζεσαι για την Ελλάδα, ΦΑΙΝΕΤΑΙ, δεν χρειάζονται αποδείξεις ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .