Παρασκευή, Μαρτίου 1

Ξανά μαζί!


Ο χωρισμός τους δεν ήταν οριστικός τελικά. Ο Κώστας Σπυρόπουλος εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την Αγάπη Παπαδοπεράκη και φαίνεται πως το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.



Φίλοι του ζευγαριού, όπως αναφέρει το περιοδικό «Hello», αποκάλυψαν πως η επανασύνδεσή του έγινε όταν ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για εγχείρηση στο γόνατό του και η Αγάπη βρέθηκε κοντά του για να τον στηρίξει.



Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .