Τρίτη, Μαρτίου 5

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ; ΤΟ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

 evasouideza

Όχι δεν είναι η σωστή απάντηση το ότι οι αλλοδαποί είναι συνηθισμένοι στην πείνα και στα λίγα. Αυτή θα ήταν η συνηθισμένη απάντηση που θα

περιμέναμε από τους πολυπολιτισμικούς διεθνιστές. Οι αλλοδαποί δεν ήλθαν εδώ για 

η   συνέχεια    Ε  Δ  Ω

1 σχόλιο:

  1. Και που το ξέρεις ότι αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα ρε ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ πληρωμένε;

    Γιατί περιμένεις το θάνατο κάποιου άτυχου για να τραβήξεις χαρακιά στο τοιχο που στο τέλος θα τρελάνει;

    ΕΞΩ ΧΑΦΙΕΔΕΑ από την Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .