Δευτέρα, Μαρτίου 11

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένους στην Εύβοια



Τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε σπίτι ηλικιωμένων στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Οι τρεις ληστές, αφού παραβίασαν την εξώπορτα της οικίας με μία βαριοπούλα, εισήλθαν στο σπίτι και αφαίρεσαν από τους ιδιοκτήτες υπό την απειλή μαχαιριού το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ.


Το ζευγάρι δέχτηκε επίθεση από τους ληστές ενώ λίγο αργότερα ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη
 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .