Δευτέρα, Μαρτίου 11

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη Συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στις 15.30 η ΑΔΕΔΥ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για τις καταργήσεις και ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων υπηρεσιών και για τις απολύσεις.

«Η επιμονή της τρόικας για 25.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα μέχρι το τέλος του έτους και η παθητική στάση που ακολουθεί η κυβέρνηση δρομολογούν νέα βίαιη
συρρίκνωση των Δημοσιών Υπηρεσιών με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος για την ελληνική κοινωνία» τονίζει η ΑΔΕΔΥ και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο της Τετάρτης στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, που διοργανώνει η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .