Τρίτη, Μαρτίου 12

Ζώντας από μέσα τη δίκη Κασιδιάρη

Μια έντονη μαρτυρια από την προχθεσινή τραγική διαδικασία.


Είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι από εκεί που συζητάγαμε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας για την περίπτωση να γίνει η ΧΑ κυβέρνηση, φτάσαμε στο σημείο η κυβέρνηση να γίνει Χρυσή Αυγή στην προσπάθεια να επαναπατρίσει τα χαμένα παιδιά της «λαϊκής δεξιάς».
Μετά από το φιάσκο της προχθεσινής δίκης Κασιδιάρη δε, οι αμφιβολίες τελείωσαν. Ένας άνθρωπος που είχε την ατυχία να ζήσει αυτή την 7χρονη ζοφερή ιστορία απ' την αρχή της μας έστειλε το παρακάτω κείμενο. Παρακαλούμε με τη σειρά σας να το κοινοποιήσετε. ~ Luben Crew

---------------------------------------------------------------------------------------------

Είσαι μεταπτυχιακός φοιτητής.

Βρίσκεσαι στο πανεπιστήμιο.

Ένα αυτοκίνητο σταματάει σε ένα σημείο που βρίσκεσαι μόνος.

Πέντε φουσκωτοί ξυρισμένοι με ρόπαλα σε τσακίζουν στο ξύλο και σε μαχαιρώνουν στο πόδι.

Σου κλέβουν την ταυτότητα για να ξέρουν τη διεύθυνσή σου.

Μόνο κριτήριο για την πράξη τους, η εμφάνισή σου.

Αποφασίζεις να νικήσεις τον τρόμο και να αντιδράσεις.

Μαθαίνεις ότι κάποιος έχει συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου.

Καταθέτεις μήνυση.

Η αστυνομία ανακαλύπτει ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν “Κασιδιάρη”, υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής του 0,5%.

Τραβιέσαι 7 χρόνια στα δικαστήρια από αναβολή σε αναβολή.

Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, βλέπεις τον τραμπούκο που σε μαχαίρωσε να γίνεται βουλευτής.

Τον βλέπεις να ανάγεται σε λαϊκός ήρωας σε μια μερίδα κόσμου.

Τη μέρα της δίκης πρέπει να καταθέσεις την τραυματική σου εμπειρία μπροστά σε ένα κοινό, γεμάτο με χρυσαυγίτες.

Ζητάς να γίνει η δίκη σε άλλη αίθουσα. Το αίτημα απορρίπτεται.

Καθώς περιγράφεις τη σκηνή της επίθεσης, το εχθρικό κοινό σε χλευάζει και σε κοροϊδεύει.

Ο ενορχηστρωτής της επίθεσης, ο άνθρωπος που σε προηγούμενες αναβολές της δίκης στους διαδρόμους σου κόλλαγε μαγκιές, τώρα σαν μητέρα Τερέζα δηλώνει “συμπαθών” και “καταδικάζει τη βία, όπως και όλη η Χρυσή Αυγή”.

Ειρωνεία.

Βγαίνει πανηγυρικά αθώος.

Σου τρίβει την απόφαση στη μούρη, είναι παντοδύναμοι, είναι κυρίαρχοι.

Έμαθες το μάθημά σου. “Μην ανακατεύεσαι – μη μιλάς – είσαι χαμένος από χέρι”

---------------------------------------------------------------------------------------------

Είσαι 60 χρονών.

Υπηρετείς μια ζωή το πανεπιστήμιο.

Ο άντρας σου μπαινοβγαίνει για χημειοθεραπείες.

Βλέπεις 5 φουσκωτούς να χτυπάνε έναν φοιτητή μέσα στο πανεπιστήμιο.

Συγκρατείς την πινακίδα του αυτοκινήτου.

Ψάχνεις να βρεις τι έγινε. Φοιτητές που βρίσκονται εκεί γύρω δηλώνουν “δεν είδα, δεν ξέρω, μη με ανακατεύετε”

Αναφέρεις το περιστατικό στη σύγκλητο, και καταθέτεις στην αστυνομία την πινακίδα μαζί με το θύμα της επίθεσης.

Μετά από μέρες ο αστυνομικός σε ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν “Κασιδιάρη” που είναι μέλος της νεοναζιστικής συμμορίας. Σου προτείνει να μην ανακατευτείς. (Θα αποδειχτεί ότι έχει δίκιο)

Ξέρεις ότι θα περάσεις μια ψυχοφθόρα διαδικασία, ξέρεις ότι μπλέκεσαι σε μια υπόθεση που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή σου, αλλά αποφασίζεις να κάνεις το σωστό, ανεξαρτήτως κόστους.

Μαθαίνεις από την τηλεόραση ότι είσαι “μεγαλοστέλεχος του Σύριζα” ενώ δεν ήσουν ποτέ μέλος οποιουδήποτε κόμματος.

Ο Κασιδιάρης σε αποκαλεί “ρουφιάνα” στα κανάλια υποστηρίζοντας ότι είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Δηλώνει ότι είσαι κι εσύ κατηγορούμενη, χωρίς να αναφέρει ότι είσαι κατηγορούμενη γιατί σου έχει κάνει ο ίδιος μήνυση για ψευδομαρτυρία.

Σέρνεσαι 7 χρόνια στα δικαστήρια με αναβολές.

Καταθέτεις αυτά που είδες.

Ο φιλοναζί δικηγόρος σε προσβάλλει και αφήνει να εννοηθεί ότι στα 60 σου χρόνια αποφάσισες να εμπλέξεις σε μια άσχετη υπόθεση έναν παντελώς άγνωστο τότε άνθρωπο, για πολιτικούς λόγους.

Ο εισαγγελέας κι ο δικαστής αφήνουν τον δικηγόρο να σε προσβάλλει και να σου μιλάει σαν να είσαι εγκληματίας. Αντιμετωπίζουν τελείως αδιάφορα τη μαρτυρία σου.

Μια δημοσιογράφος με καρφάκια, δηλώνει ότι πολύ εύκολα θα μπορούσες να βρεις τον αριθμό του αυτοκινήτου από το Ιndymedia. Δεν ήξερες καν την ύπαρξη του Indymedia.

Κρίνεσαι αναξιόπιστη μάρτυρας, αντίθετα με τους φίλους του κατηγορούμενου που δηλώνουν ότι τον είδαν το πρωί με το αυτοκίνητο, που κρίνονται πιο αξιόπιστοι παρόλο που δεν προσκομίστηκε καμία απόδειξη ότι όντως το αυτοκίνητο ήταν αλλού.

Η δίκη τελείωσε. Αθώος.

Τώρα είσαι εσύ κατηγορούμενη για ψευδομαρτυρία. Στα 67 σου χρόνια. Ο γολγοθάς συνεχίζεται και πλέον η δικαστική απόφαση βαραίνει εναντίον σου.

Το πρώτο θέμα δημοσιεύει το όνομά σου και η φωτογραφία σου κυκλοφορεί σε νεοναζιστικά site με αηδιαστικά σχόλια από κάτω.

Αυτό κέρδισες από την καλή σου πράξη λοιπόν.

Τώρα έμαθες το μάθημά σου. “Μην ανακατεύεσαι – μη μιλάς – είσαι χαμένος από χέρι”

---------------------------------------------------------------------------------------------

Είσαι τραμπούκος σε νεοναζιστική οργάνωση.

Γράφεις ύμνους για τον Χίτλερ στο επίσημο περιοδικό της.

Καταφέρνεις να γίνεις το δεξί χέρι του μεγάλου φύρερ.

Βγαίνεις παγανιά με το αυτοκίνητο σου και τραμπουκίζεις κόσμο.

Κάποιος από αυτούς τόλμησε να σου κάνει μήνυση.

Τώρα πια είσαι βουλευτής.

Πλακώνοντας στο ξύλο μια 50χρονη γυναίκα και αποφεύγοντας το αυτόφωρο για 2 μέρες καταφέρνεις να γίνεις λαϊκός ήρωας και πολιτικός αστέρας.

Όταν μετά από 7 χρόνια δεν μπορείς πλέον να πάρεις άλλη αναβολή, πας στο δικαστήριο.

Έχεις φροντίσει 100 φουσκωτοί να πιάσουν όλες τις θέσεις της αίθουσας 2 ώρες πριν ξεκινήσει η δίκη.

Ενώ το αυτοκίνητό σου ήταν leasing και υποτίθεται ότι το'χες σε πάρκινγκ και ενώ η εταιρεία σου ζητούσε τις αποδείξεις από τα έξοδά σου, δεν έχεις καμία απόδειξη να παρουσιάσεις στο δικαστήριο.

Ο δικαστής κι ο εισαγγελέας σου μιλούν με το “σεις” και με το “σας”. Ουδέποτε ακούγεται η λέξη “κατηγορούμενος”.

Ο εισαγγελέας προτείνει αθώωση. Είναι φανερό ότι πρόκειται για σκευωρία της αριστεράς.

Ο Πρόεδρος συμφωνεί. Αν ήθελε ας διαφωνούσε εκεί μέσα.

Τους τρίβεις στη μούρη την απόφαση. Είσαι παντοδύναμος. Είσαι κυρίαρχος.

Τώρα έμαθαν το μάθημά τους. “Μην ανακατεύεσαι – μη μιλάς – είσαι χαμένος από χέρι”




Πηγή:
luben.tv

RAMNOUSIA

24 σχόλια:

  1. ‘’ΚΑΘΑΡΟΙ ‘’ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΝ..ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ.
    ==================
    Μείναμε με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας ένα δικηγόρο στην Ευελπίδων να αναφέρει ΣΗΜΕΙΑ και ΤΕΡΑΤΑ που συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα.
    Μας είπε :
    Ένας ..άνθρωπος άθεος και σατανιστής! χωρίς ηθικούς ή άλλους ενδοιασμούς, όπως είναι σχεδόν ο μέσος χρυσαυλήτης, ποια εμπιστοσύνη μπορεί να έχουν τα λόγια του; Δηλαδή ,όταν γνωρίζεις τον απάνθρωπο νυχτόβιο εγκληματία και το έγκλημα που τον καθιστά επισήμως ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ,από τις αρμόδιες αρχές και αθωώνεται όπως γράφεται, είτε για:
    1. Τυπικά κωλύματα ! (Ν.Μιχαλ)
    2. Εξαφάνιση ουσιωδών εγγράφων από την δικογραφία !
    3. Αλλαγή ‘’κατηγορητηρίου’’ στη τελευταία δίκη ,είτε ‘’εκούσια’’ ! είτε λόγω ‘’απουσίας’’ των μαρτύρων κατηγορίας !
    4. Εκφοβισμός δικαστών και ιδίως γυναικών ή και…?
    5. Υπηρεσιακός –ασφαλίτικος ’’συμψηφισμός’’ εγκλημάτων λόγω πολλαπλών ‘’αντιπαροχών ’’!
    6. Ομαδική κατάθεση ‘’αυτοπτών»..ομοϊδεατών μαρτύρων που ορκίζονται( αφού είναι άθεοι ή σατανιστές) ότι ο συναγωνιστής τους ήταν ..‘’μαζί τους’’πολλά χιλιόμετρα μακράν του τόπου εγκλήματος !
    Δηλαδή αυτό γίνεται στα δικαστήρια όταν συλληφθεί ! ένας εγκληματίας ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ για οποιοδήποτε κακούργημα .
    *Ποια δικαστής θα τιμωρήσει τον κάθε Χρυσαλήτη , όταν φοβάται τα επακόλουθα;
    *Ποιος θα την προστατέψει από τους προστάτες, όταν ‘’έγχρωμοι’’ συνταξιούχοι, κακόψυχοι, ανώτατοι δικαστές, εκφράζουν ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ δημοσίως ως ιδεολογικά-κομματικά φιλικά διακείμενοι με τον κομματικά ομοϊδεάτη κατηγορούμενο ;
    Μόνο ‘’ΕΤΣΙ’’! γίνεται αντιληπτό και κατανοητό το..λευκό μητρώον της μαύρης εγκληματικής ψυχής και συμπεριφοράς αγράμματων παρανόμων και νέο-εραστών της κρατικής ΜΑΣΑΣ !
    Κι ο Αντωνάκης μας τι κάνει; Ότι συνήθως βεβαίως- βεβαίως !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ;

      http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ;

      http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/

      Διαγραφή
  2. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΝΑΖΙ
    Το σχέδιο του Αντώνη σιγά- σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Η εκδίκηση του Αντώνη προς τους Έλληνες που τον έδιωξαν με την κραυγή ..εφιάλτη ! έχει μπεί στο δρόμο της πραγμάτωσης. Τα δώδεκα χρόνια που πέρασε κοιτώντας το νταβάνι μετρώντας τους εχθρούς του ,ήταν πολλά πάρα πολλά ακόμη και για πολύ γερά νεύρα. Ήρθε η ώρα του.
    Μ ε τη βοήθεια των ‘’αιρετών ΝΑΖΙ ‘’ των ..Δημοκρατιών της Ευρώπης και του εγχώριου παρακράτους έγινε ..τύραννος της Ελλάδας.
    Μαζί του είχε πάντα τα αδέλφια του τους συναγωνιστές του..Μελιγαλά. Τους έχει αφήσει ελεύθερους και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ασύστολα και πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του προστάτη τους Αντωνίου του φασιστοαναθρεμένου.
    Οι παρανομίες συγκαλύπτονται, η δικαιοσύνη πονάει τραυματισμένη, αφού και δικαστές γενίτσαροι ! βρίσκονται στις κομματικές φασιστικές επάλξεις του Αντώνη Σαμαρά. Έτσι η Δημοκρατία αδυνατεί να σπάσει τις αλυσίδες της. Τόσα χρόνια στην Ευρώπη, ο Σαμαράς κουβαλούσε το προσωπικό του σαμάρι, του απόβλητου πολιτικού εφιάλτη. Του πολιτικού μηδενικού. Τώρα !!! …και τα μάτια του γυάλισαν από κακία και με τον τόκο του παρελθόντος.

    Εκδικείται το κόμμα, εκδικείται τους ψηφοφόρους, εκδικείται την Ελλάδα. Θα φύγει και θα αφήσει πίσω του Σόδομα και Γόμορα της κάποτε, ελεύθερης και Δημοκρατικής Ελλάδας. Θα αφήσει τον φασισμό ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Τα αδέλφια του και τα παιδιά του…
    Το μαύρο φασισμό στη δημόσια διοίκηση και στη Δικαιοσύνη.
    Σκεφτήκατε ποτέ οι Μπράβοι της νύχτας και οι «προστάτες» να μας… κυβερνήσουν; Εκεί καταντήσαμε; Δεν έχουμε άλλους Έλληνες έντιμους να μας κυβερνήσουν και θα πρέπει να υποκύψουμε, στα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που ντρέπονται και φοβούνται να κυκλοφορήσουν, γιατί μπορεί να τους ..αναγνωρίσουν και να συλληφθούν;
    ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ σημαίνει παρανομία, απάτη, φυγοδικία, φωτιές, καταστροφές, εμπόριο λευκής σάρκας και σκόνης, όπλων , καζίνο, λαθρεμπόριο, και πάσης φύσεως ..ασύλληπτη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!
    Ο Αντώνης, δεν πρόκειται να συγκρουσθεί με τους πρώην και νυν συναγωνιστές και συνεργάτες αφού είναι ομογάλακτοι και αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό και αυτός τους νομιμοποίησε.. Ο Φασισμός και των δύο κτυπά την πόρτα της Ελλάδας.
    Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να εγκαθιδρύσει …Λατινική «δημοκρατία». Η Ελλάδα και τα παιδιά μας ζούμε τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές της ιστορίας μας.
    Ο εγκληματικός «Ευρωπαϊκός» Φασισμός ετοιμάζεται να κτυπήσει.
    Είμαστε άραγε κληρονόμοι των Μαραθωνομάχων;
    Είμαστε η κοιτίδα της Δημοκρατίας ;
    ΄Η , θα επιτρέψουμε στη φασιστική τυραννία να μας προσβάλει σαν Έθνος και σαν Λαό;
    ΄η , μεταλλαχτήκαμε σε … σύγχρονα «πράματα»;
    Οψόμεθα ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείπνο Σαμαρά με αντιεισαγγελείς!

    Aντιγράφω από το σημερινό ΒΗΜΑτοδότη:

    Ευχάριστη έκπληξη για τον κ. Αντ. Σαμαρά το δείπνο με αντιεισαγγελείς στην ταβέρνα «Το καντούνι» την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Πέρασαν αρκετές ημέρες και δεν υπήρξε οποιαδήποτε διαρροή στον Τύπο. Σημειώνω ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν συνοδευόταν από κανένα στέλεχος της ΝΔ. Το συμπέρασμα είναι ότι οι αντιεισαγγελείς ανήκουν στις σπάνιες εξαιρέσεις ανθρώπων που δεν αισθάνονται την ανάγκη να αποκαλύπτουν το περιεχόμενο των εμπιστευτικών συζητήσεων στις οποίες έχουν συμμετάσχει. Δεν γνωρίζω αν ο κ. Σαμαράς αποφασίσει να αντικαταστήσει τον πρωινό καφέ ή αργότερα να σχηματίσει ένα υπουργικό συμβούλιο με δικαστικούς, αλλά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

    Σχόλιο : Τι δουλειά έχει ένας Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με υψηλόβαθμους δικαστικούς; Ελπίζω να κατανοούν τουλάχιστον οι ίδιοι αντιεισαγγελείς ότι η αποδοχή της πρόσκλησης του Αντώνη Σαμαρά εκ μέρους τους συνιστά θεσμικό ατόπημα σημαντικών διαστάσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκεκριμένα,

    ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης και νυν υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος
    Αθανασίου, βρισκόταν χτες (25-4-2012) στα γραφεία της Ένωσής μας (στο Πρωτοδικείο Αθηνών) και πραγματοποιούσε σειρά τηλεφωνημάτων, από τo σταθερό τηλέφωνο (2108841529) προς συναδέλφους, υπηρετούντες σε διάφορα Δικαστήρια, κάνοντας σ’ αυτούς πρόταση ( υπό ποία ιδιότητα άραγε? ), να είναι υποψήφιοι «της ομάδας του», για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

    Ιδιαίτερη πρόκληση για την νοημοσύνη όλων μας συνιστά το γεγονός ότι, λίγες ώρες αργότερα, το ίδιο πρόσωπο, έκανε δηλώσεις, ως εκπρόσωπος του Κόμματός του, στους τηλεοπτικούς σταθμούς, λέγοντας ότι στόχος του είναι «να κοπεί ο ομφάλιος λώρος της εξάρτησης της Δικαιοσύνης από την εκτελεστική εξουσία»!!!

    Τη δήλωση υπογράφουν:
    Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, Αρεοπαγίτης
    Βαρβάρα Πάπαρη, Εφέτης
    Μαργαρίτα Στενιώτη, Προέδρος Πρωτοδικών
    Δημοσθένης Βλάχου, Προέδρος Πρωτοδικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκεκριμένα,

    ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης και νυν υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος
    Αθανασίου, βρισκόταν χτες (25-4-2012) στα γραφεία της Ένωσής μας (στο Πρωτοδικείο Αθηνών) και πραγματοποιούσε σειρά τηλεφωνημάτων, από τo σταθερό τηλέφωνο (2108841529) προς συναδέλφους, υπηρετούντες σε διάφορα Δικαστήρια, κάνοντας σ’ αυτούς πρόταση ( υπό ποία ιδιότητα άραγε? ), να είναι υποψήφιοι «της ομάδας του», για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

    Ιδιαίτερη πρόκληση για την νοημοσύνη όλων μας συνιστά το γεγονός ότι, λίγες ώρες αργότερα, το ίδιο πρόσωπο, έκανε δηλώσεις, ως εκπρόσωπος του Κόμματός του, στους τηλεοπτικούς σταθμούς, λέγοντας ότι στόχος του είναι «να κοπεί ο ομφάλιος λώρος της εξάρτησης της Δικαιοσύνης από την εκτελεστική εξουσία»!!!

    Τη δήλωση υπογράφουν:
    Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, Αρεοπαγίτης
    Βαρβάρα Πάπαρη, Εφέτης
    Μαργαρίτα Στενιώτη, Προέδρος Πρωτοδικών
    Δημοσθένης Βλάχου, Προέδρος Πρωτοδικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΜΗΣ)

    Σκότωσε και «τσιμέντωσε» 20χρονο Ρουμάνο

    Ενα στυγερό έγκλημα αποκάλυψε 28χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Αρτέμιδα, όταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε την δολοφονία.

    Ο 28χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι την περασμένη Κυριακή, μέσα στο ξυλουργείο του πατέρα του, σκότωσε τον 20χρονο Ρουμάνο χτυπώντας τον με ένα μαχαίρι στην πλάτη και στη συνέχεια άνοιξε έναν λάκκο σε διπλανό χώρο, όπου τον έθαψε και κάλυψε όλο τον χώρο με τσιμέντο.

    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την επίμονη έρευνα του πατέρα του 20χρονου Ρουμάνου, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του στην Αστυνομία, ενώ πίεζε τον 28χρονο να του πει τι έχει γίνει, γνωρίζοντας ότι οι δύο έκαναν παρέα.
    Όσον αφορά στο πως διέπραξε το έγκλημα, ανέφερε ότι κάποια στιγμή,ενώ μάλωσαν για θέματα που σχετίζονται με ναρκωτικά, αποφάσισε, είπε, να τον σκοτώσει.
    Πήρε ένα μαχαίρι και ένω έκαναν εργασίες στο ξυλουργείο, τον κτύπησε τρεις φορές στην πλάτη και τον σκότωσε.

    Ο νεαρός ισχυρίστηκε οτι στη συνέχεια πανικοβλήθηκε όταν συνειδητοποίησε τι έχει κάνει και για να μην αποκαλυφθεί, σκέφτηκε να θάψει το πτώμα. Έτσι το «τσιμέντωσε» και συνέχισε να εργάζεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
    ΥΓ.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ; ΤΟ..."ΕΘΑΨΑΝ" ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό έκαναν και στο ΕΑΤ-ΕΣΑ!
    Αυτό έκαναν και στα ξερονήσια ! Αυτό έκαναν σε όλη την Ελλάδα. Αυτό μας λέτε πως θα κάνετε ΠΑΛΙ και εσείς; Τότε Σίγουρα έχετε εξασφαλίσει μία θέση από τα άδεια πλέον, κελιά της χούντας.
    Τόσος αγώνας, τόσο μίσος για να πάτε ΦΥΛΑΚΗ;
    Είσαστε3-5% ! Τι μπορείτε να κάνετε;
    Σύντομα θα νιώσετε πως η Ελλάδα, αιώνες τώρα είναι η μήτρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Και φυσικά αυτοπροστατεύεται !!
    Κρίμα ,γιατί πιθανόν κάτι θα μπορούσατε να κάνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ;

      http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ;
    256.000 το χρόνο πληρώνουμε το ζεύγος Μιχαλολιάκου.
    «Το ζεύγος Μιχαλολιάκου μασαμπουκώνει 16.000 ευρώ το μήνα» ανέφερε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ από το βήμα της Βουλής, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε εκ νέου με την βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του γενικού γραμματέα της Νίκου Μιχαλολιάκου, δείχνοντας φωτογραφία της με ακριβά κοσμήματα Very Gavello, σημειώνοντας ότι καταστήματα της φίρμας στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο σε Μύκονο και Κολωνάκι.

    Προέτρεψε μάλιστα «κάθε άνθρωπο λαϊκής γειτονιάς, που νομίζει ότι θα βρει αποκούμπι στη Χρυσή Αυγή, να πάνε στην οικία Μιχαλολιάκου για δανεικά»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχουμε ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ για τα σχολεία και τα δίνουμε για ΜΙΣΘΟΥΣ στους ‘’σκονισμένους’’ εμπόρους του πεζοδρομίου της ντροπής και της παρανομίας και στην'' ακριβόγουστη '' οικογένεια της ανιδιοτέλειας. 8.000 ευρώ το μήνα η κα Μιχαλολιάκου για να προσφέρει …τι;
    100.000 Ευρώ έχει πάρει σχεδόν η κα Μιχαλολιάκου χωρίς να έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ! Το ίδιο ισχύει για κάθε άβουλο..βουλευτή από τους ..μεταλλαγμένους 18 μουγγοθόδωρους της βουλής !
    ΑΝ τα λεφτά που πήραν τους ΕΝΝΕΑ μήνες 18Χ 8.000 Χ 9 = 1.296.000 ΕΥΡΩ, τα δίναμε για πετρέλαιο θα ζεσταίναμε όλα τα παιδιά της Βορείου Ελλάδας.
    Αντί αυτού πληρώνουμε τις ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. « ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙ(Η)ΤΕΣ»!
    Θα τρίζουν τα κόκαλα των πατεράδων μας και των παππούδων μας, στο άκουσμα και μόνο αυτής της ανίερης φράσης. Ποιος πίστευε ότι θα βρισκόταν έλληνας πολιτικός που θα "οδηγούσε" την Ελλάδα σε αυτό το χάλι, την προσβολή την ιεροσυλία, τον νέο ΕΜΦΥΛΙΟ που ..ανατέλει..
    Αργά αλλά μεθοδευμένα ο μαθητής του πράκτορα του διεθνούς φασιστοναζισμού Αβέρωφ , έφερε τους κασσιδιάρηδες και τους Παναγιώταρους στη Βουλή της Δημοκρατίας, υποβαθμίζοντας και προσπαθώντας να ευτελίσει τους θεσμούς και το κοινοβούλιο..
    Και παρουσιάζονται μάλιστα και ως ..εκδικητές, ..πατριώτες ! ..δημοκράτες !..σωτήρες !..τιμωροί !
    Ο Αντώνης έφερε τους μπράβους του να μας ..σώσει ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙ(Η)ΗΤΕΣ,
    Ποιος πίστευε ότι θα έφερνε στη Βουλή τους Μεϊμαράκηδες, τους Στυλιανίδηδες , τους Παυλόπουλους ,όλη δηλαδή την αφρόκρεμα της καταστροφής και ταυτόχρονα τους σατανιστές της χρυσής αυλής.
    Αυτός ήταν, αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Μία ..απρόσωπη μάσκα που το μόνο που θυμάται και σκέπτεται είναι ο καθρέφτης της..παιδικής του Πρωθυπουργίας.
    Εμπαθής και κομπλεξικός, έδειξε από τα πρώτα του βήματα πόσο αδίστακτος είναι. Δίπλα στον Αβέρωφ της προδοσίας της Κύπρου ήπιε αχόρταγα το φασιστοβότανο.
    Σήμερα που του δόθηκε η ευκαιρία, έδειξε ποιος είναι και τι πιστεύει.
    Η Ελλάδα προδόθηκε επανειλημμένα από την ..αφρόκρεμα της διαπλοκής και της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙ(Η)ΗΤΕΣ,
    Ζήτω οι χίτες και οι ταγματασφαλίτες φώναζαν οι μαύροι μπράβοι της νύχτας στο Μελιγαλά.
    Ζήτω δηλαδή, οι φονιάδες χίτες, και οι κουκουλοφόροι ρουφιάνοι ταγματασφαλίτες.
    Ζήτω οι φονιάδες της Ελλάδας !
    Ζήτω ο νέος εμφύλιος για να επιβιώσει ο νέος εφιάλτης του 93 ! και οι παλιοί φίλοι στις φωτογραφίες.
    Σήμερα ζεί το έργο του. Σήμερα απολαμβάνει την μεθοδευμένη παρουσία των ΝΕΟΝΑΖΙ στην ζωή της Ελλάδας, της δημοκρατίας, της ηθικής, της θρησκείας των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !
    Οι κουκουλοφόροι γερμανοτσολιάδες, καταδικασμένοι στη συνείδηση ΟΛΩΝ των Ελλήνων και στιγματισμένοι ανεξίτηλα στο βιβλίο της ελληνικής ιστορίας, πρόδωσαν ιερά και όσια.
    Σήμερα τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους συνεχίζουν αυτή την προσοδοφόρα ιεροσυλία.
    Σήμερα τα παιδιά και τα εγγόνια ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα ψηφίσουν και θα δώσουν δύναμη και φωνή στους προδότες της πατρίδας μας; Στους φονιάδες των αδελφών μας ;
    Σήμερα έχουμε ανάγκη από φονιάδες και ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ;
    Η απόφαση είναι ΜΟΝΟ δική μας. Κοιτάξτε τα παιδιά μας στα μάτια και αποφασίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπαληγούρας: «Σε λίγο θα σας πιάνουν τα ... οπίσθια αγαπητέ μου !"
    Diaprisios.GR - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, με τίτλο "Καραμανλής : Off the record".

    Στο βιβλίο ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσιάζει ένα χρονικό της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή μέσα από τις προσωπικές του σημειώσεις από τις συναντήσεις που είχε κατά καιρούς τόσο με τον ίδιο τον Καραμανλή όσο και με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του.

    Από το βιβλίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και περιστατικά με τον Αναστάση Παπαληγούρα που διετέλεσε υπουργός σε δύο μάλιστα υπουργεία και θεωρείτο εκ των στενών και έμπιστων συνεργατών του Καραμανλή.

    Ωστόσο, ο συγγραφέας κάνει ιδιαίτερη μνεία στη θητεία του Παπαληγούρα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και περιγράφει ένα περιστατικό με τον πρώην υπουργό την εποχή που είχε ξεκινήσει το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο παραδικαστικό κύκλωμα που για πολλά χρόνια βασάνιζε την ελληνική δικαιοσύνη.

    Οι διάλογοι που παραθέτει το βιβλίο είναι χαρακτηριστικοί "παπαληγουρικοί".

    Γράφει ο Κοττάκης για το 2005, όταν ξεκίναγε το κυνήγι του παραδικαστικού :

    "Αυτό το σπυρί πρέπει να το σπάσουμε, πρόεδρε", είπε σε μια συνάντησή του με τον Καραμανλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας.

    "Αναστάση, μη μου λες ! Όποιοι και αν έχουν χρηματιστεί, προχώρα !" ήταν η απάντησή του.

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης δέχτηκε τότε απίστευτες πιέσεις από δικαστές να μην προχωρήσει η κάθαρση, γιατί έπληττε το κύρος του κλάδου.

    "Σε λίγο δε θα μπορούμε να πάμε στο περίπτερο ούτε για τσίχλες", εξομολογήθηκε απογοητευμένος στον Παπαληγούρα ανώτατος δικαστής.

    "Αν δεν πάει η κάθαρση μέχρι τέλους, σε λίγο οι πολίτες θα σας πιάνουν τα ... οπίσθια, αγαπητέ μου !" του απάντησε λίγο απότομα ο Κορίνθιος, όπως μόνο εκείνος ήξερε ...


    Ο Παπαληγούρας μνημονεύεται στο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη και σε δύο άλλες κομβικές περιπτώσεις για την κυβέρνηση Καραμανλή.
    Πρώτα στην υπόθεση του περίφημου "βασικού μετόχου" και μετά στην πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών, υποθέσεις που ακόμα και σήμερα αποτελούν υποθέσεις - μυστήριο για την περίοδο που διαδραματίστηκαν.

    Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβάσετε στο πολύ καλό βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ;

      http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ;

      http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/

      Διαγραφή
  14. 6/9/12
    ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΠΟΥ ΤΑ... ΕΓΚΥΡΑ ΜΟΥΜΟΥΕ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!

    ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ
    Το έχουν βουλώσει τα λαλίστατα ΜΜΕ, οι επίορκοι αστυνομικοί και τα ξεφτιλισμένα κόμματα της αριστεράς που μιλούσαν για… «Χρυσαυγίτη δολοφόνο»
    Με συντριπτική ομοφωνία 7-0 υπέρ του Χρήστου Ρήγα αποφασίστηκε σήμερα η αθώωσή του από το Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του Χαλανδρίου. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος του Χρήστου Ρήγα και απεδείχθη ξεκάθαρα πως επρόκειτο για μία κακοστημένη σκευωρία, με στόχο την ηθική εξόντωση του κατηγορουμένου. Ο Χρήστος Ρήγας είναι πατέρας 3 παιδιών και στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με την Εθνική Συσπείρωση για τη Δυτική Ελλάδα. Αξίζει να θυμηθούμε πως είχαν παρουσιάσει την είδηση της σύλληψής του τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ πριν από 15 περίπου μήνες. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για… «Χρυσαυγίτη δολοφόνο» ! Το ίδιο και οι γελοίοι εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων, που έκαναν σημαία την υπόθεση αυτή, στον αγώνα τους ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα. Είχαν καταδικάσει έναν άνθρωπο προτού καν δικαστεί (φαίνεται πως για τους Εθνικιστές δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας) και φυσικά το πρώτο και κύριο μέλημά τους ήταν η διαφήμιση της πολιτικής του ταυτότητας:

    - ΤΟ ΒΗΜΑ: Μέλος της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενος για διπλό φονικό
    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για«δυσώδη υπόθεση» που συνδέει οργανωμένο έγκλημα και συμβόλαια θανάτου με ακροδεξιές οργανώσεις.

    - ΤΑ ΝΕΑ: Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία μετά από 2 χρόνια
    Την περασμένη Παρασκευή, ένας 36χρονος ημεδαπός συνελήφθη ως δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας. Πρόκειται για γνωστό μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης, ο οποίος, μάλιστα, ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις τελευταίες εκλογές. Κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται ότι ήταν οικονομικές διαφορές.

    - Left.gr (επίσημη ιστοσελίδα του ραδιοφώνου του Σύριζα)
    Η Χρυσή Αυγή είναι μια οργάνωση που απαρτίζεται από πράκτορες, μπάτσους και άτομα του υποκόσμου όπως ο καταδικασμένος για διπλή δολοφονία, Χρήστος Ρήγας ο οποίος ήταν και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή

    - Τάκης Γιαννόπουλος (ιδρυτής της συνιστώσας του Σύριζα «Ξεκίνημα»)
    Χρυσή Αυγή: μια συμμορία δολοφόνων, ληστών, νονών της νύχτας - Χρήστος Ρήγας, πρώην υποψήφιος βουλευτής, υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας τον Οκτώβρη του 2010, μέλος της ΚΕ της Χρυσής Αυγής. Από την Τετάρτη 20/4 βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία 2 ανθρώπων στο Χαλάνδρι στις 26 Φλεβάρη του 2009, του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου. Το συγκεκριμένο «στέλεχος» είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμούς ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων, συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας, κατασκευή βόμβας μεγάλης ισχύος κοντά στον ΞΕΝΙΑ της Πάρνηθας κοκ. Λεπτομέρεια: ήταν επίσης ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ ΠΥΛΕΣ απέναντι από τον Α. Παντελεήμονα και πρωτοστατούσε κι αυτός στον «καθαρισμό της περιοχής από την εγκληματικότητα» -

    Υ.Γ.: Την ημέρα της σύλληψης του Χρήστου Ρήγα, επίορκοι αξιωματικοί της ασφάλειας - οι ίδιοι ενδεχομένως που έστησαν με ψευδομάρτυρες τη σκευωρία - τηλεφωνούσαν και ζητούσαν εναγωνίως από δημοσιογράφους να κάνουν σημαία την κομματική ταυτότητα του συλληφθέντος. Ας γνωρίζουν αυτοί οι θλιβεροί δημόσιοι υπάλληλοι ότι υπάρχει ακόμα Δικαιοσύνη στη χώρα και πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για όλες τις παρανομίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος Ρήγας πρώην υποψήφιος βουλευτής, υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας τον Οκτώβρη του 2010, μέλος της ΚΕ της Χρυσής Αυγής:
      Από την Τετάρτη 20/4 βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία 2 ανθρώπων στο Χαλάνδρι στις 26 Φλεβάρη του 2009 – του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου.
      Το συγκεκριμένο «στέλεχος» είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμούς ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων, συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας, κατασκευή βόμβας μεγάλης ισχύος κοντά στον ΞΕΝΙΑ της Πάρνηθας κοκ. Λεπτομέρεια: ήταν επίσης ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ ΠΥΛΕΣ απέναντι από τον Α. Παντελεήμονα και πρωτοστατούσε κι αυτός στον «καθαρισμό της περιοχής από την εγκληματικότητα»…

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ!!!!

      http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/

      Διαγραφή
    3. http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/

      Διαγραφή
  15. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ;

    http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σχεδόν ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ από τους χρυσοφονιάδες! αφού οι αναβολές και το οργανωμένο κύκλωμα οδηγούν τελικά σε ..απόσυρση της κατηγορίας ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ή… λιγοψυχίας των μαρτύρων αφού «ΞΕΡΟΥΝ» τι θα συμβεί, σε αυτούς ή στις οικογένειές τους, σε περίπτωση που επιμένουν στην αλήθεια ,για την συμπεριφορά των εγκληματιών !
    Τέλος οι οργανωμένοι ψευδομάρτυρες είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

    Να υποστηρίξουν και να καταθέσουν, ότι την ώρα του φόνου, ο… αθώος συνάδελφός του ήταν μαζί τους σε..ομαδικό πάρτυ.

    Σκοτώνουν γιατί τους αρέσει και γιατί αστυνομία και ορισμένοι δικαστές τους «το ..επιτρέπουν» !!!

    Σκοτώνουν γιατί είναι το παρακράτος της ντροπής ,

    της βίας,

    της νοθείας,

    της παραεξουσίας,

    οι συναγωνιστές του Αντωνάκη και του Μαμανέα !

    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .