Τετάρτη, Μαρτίου 13

Λιάνα Κανέλλη για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κασιδιάρη (Βίντεο)

Υπερψηφίστηκε στην ολομέλεια της βουλής η άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία κασιδιάρη με 205 ψήφους «υπέρ», 3 ψήφους «κατά» και μία ψήφο «παρών», οπότε καλείται να δικαστεί για το χαστούκι που είχε δώσει στην βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και το νερό που είχε πετάξει στην Δούρου στην τηλεοπτική εκπομπή του Παπαδάκη. 

 Δεν παρακολουθήσαμε την συζήτηση στην βουλή. Ακούσαμε όμως στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» τον Θύμιο Καλαμούκη να μας λέει ότι κατά την συζήτηση στη βουλή η ομιλία της Λ. Κανέλλη «χειροκροτήθηκε από πάρα πολλούς βουλευτές πλην των βουλευτών του ΚΚΕ».
Δεν γνωρίζουμε γιατί το ανέφερε αυτό και αν υπονοούσε κάτι ο Θ. Καλαμούκης.



Όπως και να είναι όμως, παραθέτουμε σε βίντεο αποσπάσματα από την ομιλία της Λιάνας Κανέλλη, όπως μεταδόθηκαν από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega και την εκπομπή «Ελληνοφρένεια».

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .