Σάββατο, Οκτωβρίου 31

ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Πρέπει να έχει κάποιος άσβεστο μίσος για τον ελληνισμό ώστε να προβεί στον συμψηφισμό των οικονομικών προβλημάτων που ο ίδιος δημιούργησε με τον ακρωτηριασμό τού έθνους. Αυτό ακριβώς πράττει το κατοχικό καθεστώς με την συστράτευση πάσης κομματικής του πτέρυγας και
όλων των πολιτικών ανδρείκελων που πέρασαν, ήρθαν και πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουμπιστούν αν θέλει πραγματικά η Φυλή μας να ζήσει.


Κρίση λοιπόν θεατρινίστικη, τρομοκρατία απολύτως συστημική, κάμψη τής Ελλάδος στα θελήματα τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Είναι σαφές λοιπόν ότι το αποτρόπαιο όραμα των καθεστωτικών τής αστικής «μας» δημοκρατίας είναι η μετατροπή τής Ελλάδος σε οθωμανική επαρχία και το πέρασμα εν συνεχεία στα κάτεργα τής παγκοσμιοποίησης.

Χρέους τού Ελληνικού Έθνους είναι η άμεση επανάσταση. Να απαιτήσει και να πάρει πίσω τη ζωή του. Να αποβάλλει τον μισελληνισμό όπου κι αν βρίσκεται και να εργαστεί για την ισχυροποίησή του αποκλειστικά με τις δικές του δυνάμεις. Να θωρακίσει και να πλατύνει το κράτος του ενάντια σε όσους μας ζητούν σάρκα. Και το χρέος τού Έλληνα  είναι να επιβάλλει την Φυσική Ελλάδα τού Δικαίου και τής Τιμής με μόνο συνοδοιπόρο τον λαό μας. ΑΠΛΑ, ΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ! ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

triklopodia.gr