σόουγουμαν. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την 6η Μαΐου με αφορμή τη γιορτή της μητέρας και η Σερ αναλαμβάνει ρόλο executive producer για να συστήσει στο κοινό την αγαπημένη της μαμά. Η Τζόρτζια Χολτ, γεννημένη στο αγροτικό Άρκανσας εγκατέλειψε από νωρίς την ιδιαίτερη πατρίδα της για το Λος Άτζελες με το όνειρο μιας καριέρας στη σόου μπίζνες. Αφού ξεπέρασε … έξι γάμους, αλλά και πολλές δυσκολίες, μεγάλωσε τις δυο κόρες της, τη Σερ και τη Τζορτζιάνα, με την πρώτη να εκπροσωπεί «ό,τι η Χολτ ονειρεύτηκε, αλλά δεν κατάφερε να εκπληρώσει στη ζωή της, δηλαδή να γίνει μια από τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου».
«Το πρότζεκτ είναι το δώρο μου για τα ογδοηκοστά έκτα γενέθλια της μητέρας μου» αναφέρει η Σερ στην ανακοίνωση για την αναμετάδοση του ντοκιμαντέρ, όπου η Χολτ εμφανίζεται μαζί με τις δυο κόρες της, αλλά και τα εγγόνια της, μέσα από νέο αλλά και παλιό υλικό, όπου περιλαμβάνεται κι ένα σπάνιο ντουέτο της τραγουδίστριας με τη μητέρα της. «Όπως πολλά πράγματα στην οικογένεια, αυτό το ξεκίνησε η αδελφή μου, που μου ζήτησε επιμεληθώ το φωτογραφικό άλμπουμ της μητέρας μας. Όπως άλλωστε το συνηθίζω, κατέληξα σε υπερπαραγωγή» λέει η διάσημη κόρη. «Ο Ρόκι είναι μποξέρ και η μαμά μου τραγουδίστρια. Αυτός είναι άντρας και νεότερος. Αλλά η ψυχολογία του μαχητή είναι η ίδια. Είμαστε υπερήφανες γι' αυτήν και θέλουμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο».
e-go.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .