Κυριακή, Απριλίου 21

Γκρεμίστε το μαγαζάκι που λέγεται ΕΡΤ, άδικα το πληρώνει ο λαός *  “Πωλητήριο” και για το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

ERT-Radiomegaroαπό  CretanPatriot

Ακόμη και το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο του ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να το συμπεριλάβει σε εκείνα τα οποία θα… εκποιηθούν, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει κόστη το ελληνικό δημόσιο, και την ίδια στιγμή να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

Όπως δημοσιεύει το “Παρόν της Κυριακής”  εκτός από το κεντρικό κτίριο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή, “πωλητήριο” μπαίνει για τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τα κτίρια που διατηρεί η δημόσια τηλεόραση στην Κατεχάκη και στην οδό Μουρούζη, δίπλα στην οικία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και σύντομα σε πολλές άλλες πρωτεύουσες νομών της χώρας.

ΣΧΟΛΙΟ: Ξηλώστε λοιπόν αυτο το κομματικό μαγαζί που λέγεται ΕΡΤ και τα παραρτήματά του, καιρός είναι! Ενας φορέας που έπαψε να εξηπυρετεί τους πραγματικούς σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε, τους σκοπούς  της αγνής κι ανόθευτης ενημέρωσης. Αφου   απ’ τη δεκαετία του -80 και μετά έχει μετατραπεί σ’  ενα απέραντο “κωλοχανείο” κυβερνητικής προπαγάνδας και βέβαια διορισμών (μ’ ενα απλό τηλεφωνημα) ημετέρων!!!   Πέρα απ’τους παχυλούς μισθούς που παντελονιάζουν τα χιλιάδες παπαγαλάκια του συστήματος και τα οποία δυστυχώς πληρώνει παρά τη θέλησή του ο λαός  μας δια μέσου των χαρατσιών της ΔΕΗ!!!  Εκτός του ότι οι περισσότεροι απο δαύτους είναι διπλοθεσίτες κι ακόμα παραπάνω,  εργαζόμενοι οι περισσότεροι και σ’ άλλα ΜΜΕ  ή κάνουν παρεμφερείς εργασίες ακόμα και διαφίμηση!!! Τους βλέπουμε καθημερινά και τους ακούμε κι εδώ στην πόλη μας το Ηράκλειο, αφου τους τρώμε στη μάπα κοινώς και χωρίς να το θέλουμε …..    Διαλυστε λοιπον, αυτή την γάγγραινα που λέγεται ΕΡΤ με τα παρελκόμενά της …. Καιρός είναι!!!