Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ο μητροπολίτης δεν ήθελε φίλαθλο τον παπάΣυστάσεις να μην ξαναπάει στο γήπεδο στην εξέδρα των φανατικών έκανε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας σε ιερέα του οποίου η φωτογραφία από την εν λόγω εξέδρα κυκλοφόρησε ευρέως.

Ο πατήρ Θάνος είναι γνωστός και ένθερμος οπαδός του Παναιτωλικού και θέλει να παρακολουθεί τις προσπάθειες της ομάδας της καρδιάς του από κοντά. Ωστόσο, ήταν άτυχος, καθώς τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την ώρα που βρισκόταν στην εξέδρα των φανατικών οπαδών του συλλόγου του Αγρινίου.

Η εν λόγω φωτογραφία δεν θα μπορούσε να μην πέσει και στα χέρια της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Η αντίδραση ήταν άμεση, καθώς επικοινώνησαν με τον παπα- Θάνο και του έγιναν συστάσεις, ώστε να μην ξαναπάει στο γήπεδο και ιδιαίτερα στην εξέδρα των φανατικών.

Ο λόγος είναι ότι στην συγκεκριμένη θύρα οι οπαδοί χρησιμοποιούν υβριστικά συνθήματα και μία τέτοια συμπεριφορά από τον ίδιο δεν είναι αποδεκτή. Πάντως πάτερ Θάνος πριν χειροτονηθεί ήταν στους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού και είχε ταξιδέψει σε αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου 
 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.