Ένα μήνα μετά τον σάλο που προκάλεσε ο χαιρετισμός του Κατίδη, τώρα και ο Νότης Σφακιανάκης, ερμηνεύει το κομμάτι " Η Πλατεία", με την δεξιά παλάμη σηκωμένη‼!
Την στιγμή μάλιστα που ακούγεται η φράση "Deutschland über alles", ο τραγουδιστής λέει "με ένα κράτος ασπιρίνη" και χαιρετάει σηκώνοντας ψηλά το χέρι του.
Η αλήθεια έρχεται από την σελίδα των θαυμαστών του τραγουδιστή:
Η απάντηση του official fan page του:
«ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
Ως γνωστόν, σε κάποιους αρέσει η λασπολογία και η παραπληροφόρηση. Κάποια "έγκριτα" site βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν ναζιστή το Νότη, δείχνοντας την παρακάτω φωτογραφία.
Λοιπόν, η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο από LIVE εκτέλεση του τραγουδιού "Η Πλατεία". Οταν ο στίχος αναφέρει: "με αρχηγό το κράτος-ασπιρίνη" ακούγεται από τα ηχεία το "Deutchland uber Alles" (δηλαδή: Η Γερμανία υπεράνω όλων). Εκείνη τη στιγμή ο Νότης κάνει την συγκεκριμένη κίνηση χλευάζοντας τους Γερμανούς, οι οποίοι καταδυναστεύουν την χώρα μας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .