Κυριακή, Απριλίου 7

«Κύκνος» η Olga Kurylenko

Στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Λονδίνο

Στην πρεμιέρα της ταινίας της «Oblivion» έδωσε το «παρών» η Olga Kurylenko φορώντας μία κατάλευκη τουαλέτα που την έκανε να μοιάζει με κύκνο. Το φόρεμα είχε στολιστεί και με μία μαύρη τουαλέτα περιμετρικά του στήθους.

Η 33χρονη ηθοποιός αψήφησε τις καιρικές συνθήκες του Λονδίνου για τα φλας και εμφανίστηκε στην πρεμιέρα χωρίς παλτό. Όμως ο αέρας δεν της χαρίστηκε. Το φόρεμα σηκωνόταν εξαιτίας του αέρα χωρίς να γίνουν αποκαλύψεις δυσκολεύοντας όμως την ηθοποιό να περπατάει και να πλησιάζει τους θαυμαστές της.

Η ηθοποιός πόζαρε και με τον συμπρωταγωνιστή της Tom Cruise ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν είχε κανένα ενδοιασμό να εμφανιστεί γυμνός στην μικρή οθόνη παρά το γεγονός ότι είναι 50 ετών.







.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .