Κυριακή, Μαΐου 5

ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΕΥΧΕΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.

ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...
PAPOULIAS
«Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα. Ο Ιησούς Χριστός κατέβηκε, λοιδορήθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο, να σώσει όλους εμάς», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
«Και το μήνυμα είναι για εμάς, αυτή τη στιγμή να δείξουμε την υπομονή, το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά μας πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους», είπε, μιλώντας από το στρατιωτικό φυλάκιο του ακριτικού χωριού Δριμάδες Πωγωνίου στην ελληνο-αλβανική μεθόριο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στα Ιωάννινα από τη Μ.Τρίτη, ενώ χθες το βράδυ έκανε Ανάσταση στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου. Ο κ. Παπούλιας, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη, παρακολούθησε τον Επιτάφιο θρήνο της Μ.Παρασκευής στο χωριό Καπέσοβο Ζαγορίου.makeleio.gr/