Σάββατο, Ιουνίου 8

Oops! He did it AGAIN!

Oops! He did it AGAIN!
Ωραία φάτσα Αντώνη.
Βγάλτε στο μπαλκόνι σας την ελληνική σημαία, φορέστε γαλανόλευκα, κατεβάστε το πειρατικό του Χειλάκη και ξεχυθείτε στους δρόμους! Το χαζό αγόρι με τα γυαλιά, έκανε και πάλι το θαύμα του!

Μετά τις αναρίθμητες επενδύσεις, τα 200.000.000 τουρίστες και το πετυχημένο φρενάρισμα της ανεργίας, ο πρωθυπουργός της χώρας μας, ο Αντώνης ο Σαμαράς, δίνει και πάλι το βροντερό παρόν, στις μεγάλες αναμετρήσεις της χώρας μας σε ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια κλίμακα και μάλιστα όχι σε μία αλλά σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ κατηγορίες!


(αν είστε σε μέρος με πολύ κόσμο, θα πρότεινα να μαζευτείτε κάπου και να κάνετε "όλε").

Πρωταθλητές στην παραοικονομία!

Στο 24% του ΑΕΠ ανέρχεται η "σκιώδης" οικονομία στη χώρα μας, ή αλλιώς κοντά στα 35 δις ευρώ, ενώ έχουμε εξασφαλίσει μια σχετική διαφορά ασφαλείας, από τη δεύτερη Ιταλία, που ακολουθεί με 21.6%.

Όσο αφορά το ποσοστό των ανασφάλιστων εργαζομένων, η Ελλάδα κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (37.3% σύμφωνα με την έρευνα), ωστόσο τα κυβερνητικά στελέχη διατηρούν χαμηλό προφίλ και δεν το διατυμπανίζουν, γεγονός που τους τιμά ιδιαίτερα.

Στο θέμα των παράνομων μεταναστών που εργάζονται στην Ελλάδα, ναι, καλά καταλάβατε, κατέχουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ την πρώτη θέση, με ποσοστό 4.4%. Ασφαλώς, όλοι ξέρουμε πως το ποσοστό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς πολλοί είναι οι φίλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι, λόγω του ότι θέλουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που πεινάνε, ναι μεν τους δίνουν την ευκαιρία να εργαστούν 14 ώρες τη μέρα, αλλά δυστυχώς η οικονομική συγκυρία δεν τους επιτρέπει να το κάνουν σε νόμιμα πλαίσια. Peace brothers.

Πρωταθλητές στην υποχώρηση του ΑΕΠ!

Κατά 5.3% υποχώρησε το ΑΕΠ στην Ελλάδα, ενώ ακολούθησαν η Κύπρος 4,1%, η Πορτογαλία 4,0%, η Σλοβενία 3,3%, η Ιταλία 2,3% και η Ισπανία 2,0%, ενώ όπως όλα δείχνουν, η διαφορά αυτή μπορεί να διευρυνθεί το επόμενο διάστημα, κάνοντας τη χώρα μας, πραγματικά ακαταμάχητη!

Ο μεγάλος ηγέτης, ο νέος εθνάρχης, ο άνθρωπος που μπορεί να υπερηφανεύεται σε 2000 συμπολίτες του, ότι απαύτωσε τη Βίσση πριν από αυτούς, o Αντώνης ο μεγαλοπρεπής, δήλωσε για τις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής συγκυβέρνησης:

"Διάβαζα ένα παλιό τεύχος του περιοδικού Nitro, που βρήκα στο ντουλάπι μου και έλεγε, πως η δυσφήμιση, είναι η καλύτερη διαφήμιση. Τα υψηλά ποσοστά της παραοικονομίας, η πτώση του ΑΕΠ, τα υψηλά, παρότι τα φρενάραμε σημαντικά, ποσοστά ανεργίας, η φτώχεια, οι αυτοκτονίες, τα πολιτικά σκάνδαλα διαφθοράς, οι ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις, η μαύρη εργασία, ή έξαρση της εγκληματικότητας και συνεπώς των μέτρων αστυνόμευσης, το ακριβό κόστος ζωής, όλα αυτά, είναι αυτά που θα μας φέρουν τα 200.000.000 τουρίστες που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν έγινε σε μια μέρα. Όλα έγιναν μετά από 1 έτος σκληρής δουλειάς από όλους εμάς και όλους εσάς. Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα κάνω το παν ούτως ώστε να έχουμε περαιτέρω αύξηση των ποσοστών αυτών. Από εσάς, ζητώ μόνο να παραμείνετε καθυστερημένοι μαλάκες".



Tyler

RAMNOUSIA