ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ!

Αφιερώστε πέντε λεπτά από το χρόνο σας για να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο! Πέντε λεπτά που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας!

Αρκετές φορές θα έχετε σκεφτεί "Μακάρι να μπορούσα να βγάλω χρήματα χωρίς να επενδύσω τίποτα και χωρίς να ρισκάρω οτιδήποτε...". Είμαι σίγουρος γιατί και εγώ το έχω κάνει πολλές φορές...

Πότε δεν πίστευα πως είναι δυνατό να βγάλει κανείς χρήματα από το διαδίκτυο χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ... Όταν συναντούσα διάφορες διαφημίσεις του τύπου "Βγάλτε λεφτά από το internet" ή "Έξτρα εισόδημα από το σπίτι" ή "Βγάλτε ως 5000 ευρώ μηνιαίως δουλεύοντας από το σπίτι", απλώς τις θεωρούσα κοροϊδία, απάτη και τις προσπερνούσα με συνοπτικές διαδικασίες.

Όλα αυτά όμως που για χρόνια θεωρούσα απατεωνιά και κοροϊδία, τα αναθεώρησα πριν λίγους μήνες!
Ο λόγος είναι ότι έπεσα πάνω σε μία ιστοσελίδα στην οποία επένδυσα λίγο χρόνο και μέσα σε λίγο διάστημα άρχισα να βγάζω τα πρώτα μου χρήματα!

Βέβαια με τον καιρό έμαθα ότι υπάρχουν -πλέον- πολλές τέτοιες ιστοσελίδες οι οποίες σου προσφέρουν χρήματα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα! Το μόνο που χρειάζεται να επενδύσεις είναι λίγος χρόνος καθημερινά.

Για να μπούμε όμως τώρα στο ψητό.

Υπάρχει ένα είδος ιστοσελίδων που ονομάζονται Paid-To-Click Sites (PTC Sites), είναι δηλαδή ιστοσελίδες στις οποίες πληρώνεσαι για να κάνεις κλικ! Ναι, καλά διαβάσατε!
Σας πληρώνουν για να κάνετε κλικ σε διάφορες διαφημίσεις και να τις βλέπετε για λίγα δευτερόλεπτα!

Βασικά αυτές οι διαφημίσεις δεν είναι τίποτε άλλο από τους δικτυακούς τόπους διαφόρων εταιριών (ή και ιδιωτών) που πληρώνουν την PTC σελίδα για να προβληθούν! Οι εταιρίες αυτές πληρώνουν τις PTC σελίδες για να διαφημιστούν αλλά κερδίζουν από τις προβολές των διαφημίσεων -πιστέψτε με- πολύ περισσότερα από όσα ξοδεύουν!


Κάθε PTC σελίδα έχει τους δικούς της όρους και τη δική της πολιτική, αλλά όλες οι PTC σελίδες προσφέρουν καθημερινά ένα αριθμό διαφημίσεων και κάθε προβολή διαφήμισης δίνει ένα συγκεκριμένο ποσό (ανάλογα με τον τύπο λογαριασμού μας και τη σελίδα PTC). Όσες περισσότερες διαφημίσεις βλέπουμε καθημερινά τόσο περισσότερα κερδίζουμε.


Το καλύτερο όμως είναι ότι χρήματα κερδίζουμε όχι μόνο από τις δικές μας προβολές διαφημίσεων αλλά και από άλλους χρήστες! Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των Paid-To-Click Sites! Αν κάποιος χρήστης γραφτεί "κάτω" από εμάς, δηλαδή με δικιά μας αναφορά και παρακίνηση, τότε γίνεται αυτόματα "βοηθός" μας (referral). Όταν οι δικοί μας "βοηθοί" βλέπουν διαφημίσεις, κερδίζουν χρήματα τόσο αυτοί όσο και εμείς! Υπάρχουν δύο ήδη βοηθών (referrals): οι άμεσοι βοηθοί (direct refferals) και οι νοικιασμένοι βοηθοί (rented referrals). Οι άμεσοι βοηθοί είναι οι χρήστες που γράφονται με δική μας αναφορά ("κάτω" από εμάς) και ανήκουν σε εμάς για πάντα ενώ οι νοικιασμένοι βοηθοί είναι άλλοι χρήστες που μπορούμε να τους νοικιάσουμε για 1 μήνα, δηλαδή ανήκουν σε εμάς για ένα μήνα.

Σε αυτή εδώ τη σελίδα θα βρείτε τον τρόπο για να βγάλετε χρήματα από το διαδίκτυο μέσα από τέτοιες Paid-To-Click σελίδες! Να επισημάνω όμως ότι χρειάζεται ΠΟΛΛΗ υπομονή και επιμονή για να τα καταφέρετε! Χρειάζεται να αφιερώνετε καθημερινά λίγο χρόνο προκειμένου να επισκέπτεστε αυτές τις PTC σελίδες και να βλέπετε τις διαφημίσεις που προσφέρουν.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!