Τρίτη, Αυγούστου 13

Θέλετε να χάσετε κιλά άμεσα; Περιορίστε τους υδατάνθρακες!

Θέλετε να χάσετε κιλά άμεσα; Περιορίστε τους υδατάνθρακες!
Κείμενο:  Queen.gr
Τρία tips για να τα καταφέρετε, χωρίς να στερηθείτε τις αγαπημένες σας τροφές
Είναι γνωστό ότι η μείωση των υδατανθράκων από την διατροφή μας είναι ένας εύκολος τρόπος να χαθούν τα περιττά κιλά. Γι'αυτό εξάλλου δίαιτες όπως η Dukan και η Atkins είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των ανθρώπων που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά, άμεσα. Παρόλα αυτά, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπάμε τους υδατάνθρακες και, όπως κάθε διατροφική ομάδα δεν είναι σωστό να τους αποκλείουμε από την διατροφή μας. Υπάρχει, όμως, τρόπος, να μειώσουμε την κατανάλωσή τους, χωρίς να νιώσουμε στέρηση, και να χάσουμε αυτά
τα λίγα περιττά κιλά.
1) Δύο φορές την εβδομάδα
Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς ψωμί, δεν υπάρχει λόγος να το αποχωριστείτε. Επιτρέποντας στον εαυτό μας να καταναλώσει υδατάνθρακες δύο φορές την εβδομάδα βοηθάει να χάσουμε βάρος. Έχει αποδειχτεί ότι, περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο την κατανάλωση υδατανθράκων, μπορούμε να χάσουμε περισσότερο βάρος από αυτούς που ακολουθούν μία μεσογειακή διατροφή.
2) Περισσότερα λαχανικά
Γεμίστε το πιάτο σας με σαλάτες αντί για ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά και άλλα συνοδευτικά και νιώστε χορτάτοι, χωρίς να εξαρτάστε από τους υδατάνθρακες.

3) Έχετε έτοιμα σνακ
Αν δεν μπορείτε να σταματήσετε να μασουλάτε κριτσίνια, τσιπς και λοιπά, αντικαταστήστε τα με στικς λαχανικών όπως σέλερι, καρότο και αγγούρι. Κόψτε τα στικς από την προηγούμενη και, μόλις νιώσετε ληγούρα καταναλώστε τα!