Παρακολουθείται, συλλαμβάνεται, παραδίδεται στην ΕΛΑΣ και καταδικάζεται από έκτακτα τηλεδικεία για «σύσταση εγκληματικής συμμορίας», «υποκίνηση σε βία», πιθανόν
και για «κατασκοπία» και «εσχάτη προδοσία», με τους νέους νόμους Δένδια. Η κατεύθυνση αυτή επιβεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα για σχεδιαζόμενες προβοκάτσιες κατά της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος, από τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς της ΕΥΠ. Έτσι, αφού ο δίκαιος μαζικός αγώνας των κατοίκων στις Σκουριές διώκεται ως «έγκλημα», στη συνέχεια θα κατηγορούνται αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ως «ηθικοί αυτουργοί»!
και για «κατασκοπία» και «εσχάτη προδοσία», με τους νέους νόμους Δένδια. Η κατεύθυνση αυτή επιβεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα για σχεδιαζόμενες προβοκάτσιες κατά της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος, από τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς της ΕΥΠ. Έτσι, αφού ο δίκαιος μαζικός αγώνας των κατοίκων στις Σκουριές διώκεται ως «έγκλημα», στη συνέχεια θα κατηγορούνται αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ως «ηθικοί αυτουργοί»!
Μακιαβελικό και το σχέδιο στοχοποίησης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Μηχανισμοί της ΓΑΔΑ και της Ασφάλειας, μαζί με πολιτικούς τύπου Πάγκαλου, επιχειρούν να την «συνδέσουν» με το πραγματικό έγκλημα στη Μαρφίν, που αντικειμενικά είχε το χαρακτήρα προβοκάτσιας κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος, όταν είναι σε όλους γνωστό ότι τέτοιες εγκληματικές πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία και την πολιτική της. Παράλληλα, στο στόχαστρο έχει τεθεί έμμεσα και το ΚΚΕ, επειδή στο πρόγραμμά του μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Σε επαγρύπνηση και περιφρούρηση του μαζικού κινήματος και της Αριστεράς από τις προβοκάτσιες καλεί το ΝΑΡ. Επισημαίνει ότι αυτή η κατεύθυνση δεν πρέπει να οδηγήσει σε αναδίπλωση και ενσωμάτωση των αγώνων, ούτε σε δηλώσεις νομιμοφροσύνης και σε φοβική στάση της Αριστεράς απέναντι στις ανατρεπτικές τάσεις του μαζικού κινήματος. Καλεί την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τις δυνάμεις της μετωπικής συμπόρευσης για την ανατροπή να πρωτοστατήσουν στην κοινή δράση με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στο μαζικό κίνημα για την ήττα των κυβερνητικών σχεδίων και του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού. «Κίνδυνος για τις λαϊκές ελευθερίες από το δόγμα των δύο άκρων», εκτιμά και η Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας – ΚΕΔΔΕ, η οποία, μαζί με άλλες κινήσεις, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για μία μεγάλη δημοκρατική, αντιφασιστική, αντικυβερνητική διαδήλωση.
Πηγή:prin.gr
ΝΑΡ:Ο οργανωμένος λαός θα αντισταθεί στις προβοκάτσιες
Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ
Το Νέο Αριστερό Ρεύμα καλεί τις μαχόμενες δυνάμεις του μαζικού κινήματος και της Αριστεράς σε επαγρύπνηση και περιφρούρηση από τις προβοκάτσιες που σχεδιάζει η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, μέσα από τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς της ΕΥΠ.
Με «το δόγμα των δυο άκρων”, η άθλια δικομματική κυβέρνηση εξαπολύει γενικευμένη επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες. Ο δίκαιος μαζικός αγώνας των κατοίκων στις Σκουριές διώκεται ως “έγκλημα”. Οι καταληψίες μαθητές διώκονται και καταδικάζονται ως παραβάτες του ποινικού κώδικα. Οι αγωνιζόμενοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και διοικητικοί υπάλληλοι είναι στο στόχαστρο αστυνομικών και δικαστικών διώξεων. Ο αγώνας για την απαλλαγή από τα δεσμά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ χαρακτηρίζεται ως το άλλο άκρο της φασιστικής απειλής.
Ταυτόχρονα, προκειμένου να τρομοκρατεί γενικότερα τον λαό, σχεδιάζει και οργανώνει προβοκάτσιες κατά του εργατικού και λαϊκού κινήματος, εδικά των πιο μαχητικών ταξικών τμημάτων του, καθώς και των μαχόμενων αριστερών δυνάμεων και ειδικά των επαναστατικών κομμουνιστικών.
Στο πλαίσιο αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης, υπάρχει και ειδικό σχέδιο στοχοποίησης της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτό φαίνεται καθαρά στις στοχευμένες επιθέσεις των δυνάμεων καταστολής κατά των διαδηλωτών-αγωνιστών της. Αποκαλύπτεται από την συστηματική προσπάθεια μηχανισμών της ΓΑΔΑ και της Ασφάλειας, μαζί με πολιτικούς και δημοσιογράφους -παπαγαλάκια της, να την “συνδέσουν” με το πραγματικό έγκλημα στη Μαρφίν, που είχε χαρακτήρα προβοκάτσιας κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος.
Τα σχέδια αυτά, όπως και η προώθηση του νεοφασισμού και της Χρυσής Αυγής και γενικότερα η οικοδόμηση καθεστώτος κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, αποτελούν οργανικό στοιχείο της κανιβαλικής πολιτικής κυβέρνησης, κεφαλαίου ΕΕ και ΔΝΤ.
Η επίθεση αυτή μπορεί να ανατραπεί, χωρίς φόβο και αναδίπλωση, με ένα αγωνιστικό μέτωπο πάλης του μαζικού κινήματος, για την ανατροπή της κρατικής καταστολής και προβοκάτσιας και της φασιστικής απειλής, με κοινή δράση της Αριστεράς και όσων αντιστέκονται στο σύγχρονο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό.
Στην κατεύθυνση αυτή, το ΝΑΡ θα συμβάλει, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλες τις δυνάμεις της μετωπικής συμπόρευσης για την απόκρουση και ήττα των κυβερνητικών σχεδίων. Για την περιφρούρηση του μαζικού κινήματος από τη δράση των μηχανισμών της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης και του κράτους και όχι στην “περιφρούρηση” της Αριστεράς από τις μαχητικές και ανατρεπτικές τάσεις του μαζικού κινήματος με πρακτική “νομιμοφροσύνης” η περιχαράκωσης. Με στόχο την αντεπίθεση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών, σε στενή σύνδεση με την αναγκαία αντικαπιταλιστική ανατροπή των μνημονίων και συνολικά της βάρβαρης πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ και των κυβερνήσεων τους.
ΠΗΓΗ: narnet.gr