Δευτέρα, Νοεμβρίου 11

Σήμερα το βράδυ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 αποκαλύπτει τον υπουργό της κυβέρνησης που δωροδοκήθηκε από την Φουτζίτσου Ζίμενς – Όλα τα τιμολόγια στην φόρα

CretanPatriot ΕΜΕΙΣ Θ’ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΤΕΦ. ΧΙΟΥ

erothmatiko

Σήμερα το βράδυ το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4″ μέσα από τον σταθμό του ΖΟΟΜ, θα αποκαλύψει το όνομα του υπουργού της κυβέρνησης που δωροδοκήθηκε από τη Φουτζίτσου Ζίμενς και θα βγάλει όλα τα τιμολόγια στη φόρα.

Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4″ έχει στα χέρια του πάνω απο 70 τιμολόγια με ποσά άνω των 80-100.000 ευρώ και τον υπουργό  που λίγα χρόνια μετά γονατίζει και υποκλίνεται στην Τρόικα .

Εμείς θα αποκαλύψουμε το όνομά του . Τον καλούμε να βγει και να κάνει επίσημη δήλωση πότε πήρε τα χαρτοκιβώτια και τα αναλώσιμα, τι τιμολογια ειναι αυτά και σε ποιον ανήκουν, γιατι δεν υπάρχει δελτίο αποστολής και παραλαβής και άλλα πολλά που εγείρουν ερωτήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω θέμα έχει άμεση σχέση με την δωροδοκία Μαντέλη. Μην χάσετε  το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4″ μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΖΟΟΜ!  Όλα τα ονόματα και τα τιμολόγια στη φόρα στις 11.30 μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό “ΖΟΟΜ”