Οι δύο άντρες είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας στον καταυλισμό των ρομά στο λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας, καθώς ο 38χρονος είχε αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την πόλη της Κέρκυρας, η οποία στη συνέχεια βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της οικίας του 22χρονου.
Από την εξέλιξη της έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί διέπραξαν από κοινού και μία διάρρηξη σε ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Κέρκυρας την Τετάρτη (06.02.2013) το πρωί, από το οποίο αφαίρεσαν μία επαγγελματική σφραγίδα καθώς και πέντε συνταγολόγια ναρκωτικών ουσιών.
Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
ΠΗΓΗ: corfupress.com