Τι συνέβη τώρα; Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι», σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, το βράδυ του Σαββάτου, χτύπησε σε
μεταλλικό κομμάτι του σκηνικού, ενώ βρισκόταν στο θεατρικό σανίδι. Παρά τον πόνο της, εκείνη συνέχισε να παίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μετά το τέλος της παράστασης όμως, πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ράγισμα στο αριστερό χέρι, κρίνοντας πως πρέπει να φορέσει γύψο.
Την Κυριακή, αν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί προσπάθησαν να προσαρμόσουν τις σκηνές, η Ευδοκία δεν κατάφερε και πάλι να παίξει, ενώ αμφίβολο είναι αν θα τα καταφέρει τελικά να εμφανιστεί στο θέατρο και αύριο Τετάρτη, μιας και θα πρέπει ξανά να γίνει εκτίμηση των γιατρών της.
http://www.govastileto.gr/