Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19

Πώς η πρόσληψη 200 ελεγκτών με 5μηνες συμβάσεις έχει κάνει ανω κάτω τον ΟΑΣΑ

Πώς η πρόσληψη 200 ελεγκτών με 5μηνες συμβάσεις έχει κάνει ανω κάτω τον ΟΑΣΑ
Στην πρόσληψη 200 ελεγκτών κομίστρου με 5μηνες συμβάσεις, οι οποίοι θα προέρχονται από τις λίστες ανέργων του ΟΑΕΔ, αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΑΣΑ, προκειμένου να καλύψει τα κενά στον τομέα του ελέγχου συνεχίζοντας την εκστρατεία για την πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής.

Οι προσλήψεις θα γίνουν το προσεχές διάστημα, ενώ οι νέοι ελεγκτές θα διοχετευθούν ανάλογα με τις ανάγκες στις δύο συγκοινωνιακές εταιρείες, την ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) και τη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), η οποία δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες που δημιούργησε η ένταξη των νέων σταθμών του μετρό.

Οι προσλήψεις πάντως έχουν κάνει άνω κάτω τον Οργανισμός με τους εργαζόμενους να μιλούν για προεκλογικές παροχές και εμπαιγμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά "η εταιρεία έχει δραματικές ανάγκες αλλά για να αποκατασταθεί η ομαλή της λειτουργία, απαιτούνται προσλήψεις σε τακτικό προσωπικό". Οσοι επιλεγούν για να εργαστούν για διάστημα πέντε μηνών ως ελεγκτές κομίστρου, όπως αναφέρουν θα έχουν «καθαρές αποδοχές 450 ευρώ τον μήνα», τις οποίες χαρακτηρίζουν «φιλοδώρημα».fpress.gr/