Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για πλαστά βουλγάρικα ασφαλιστήρια ΙΧ

autokinita

Μετά τις πλαστές πινακίδες που τις έχουν μέχρι και υπουργοί έγινε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση κυκλώματος με πλαστά ασφαλιστήρια Ι.Χ από την Βουλγαρία με “υποκαταστήματα” στην Ελλάδα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται  ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με τη συνδρομή εισαγγελικών λειτουργών, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών εγκληματικής ομάδας, που σύμφωνα με την αστυνομία διέπραττε απάτες με ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δώδεκα μέλη της ομάδας.

Σύμφωνα με το veteranos.gr τα μέλη της, είχαν συστήσει «μαϊμού» ασφαλιστική εταιρεία, η οποία – υποτίθεται- ήταν υποκατάστημα βουλγαρικής ασφαλιστικής εταιρείας.
Σε συνεργασία με ασφαλιστικά γραφεία, πράκτορες και διαμεσολαβητές, αναλάμβαναν την έκδοση πλαστών ασφαλιστηρίων αστικής ευθύνης οχημάτων.
Ας ελπίσουμε οτι οι πελάτες της εν λόγω εταιρείας να μην ήταν μόνο αλλοδαποί …Τα θύματα των μελών του κυκλώματος ήταν πολίτες στους οποίους υπόσχοντο χαμηλά ασφάλιστρα, αλλά βέβαια, ουσιαστικά, ήταν ακάλυπτοι , αφού τα συμβόλαια που τους είχαν κάνει ήταν …«μαϊμού».makeleio.gr