Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον ανοίγουν την καρδιά τους για τον πατέρα τους

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον ανοίγουν την καρδιά τους για τον πατέρα τους

«Δεν είχαμε επαφή με άλλα παιδιά. Ήμασταν απομονωμένοι», δήλωσε η καλλονή Πάρις

Παρότι έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, οτιδήποτε αφορά στη ζωή του, τη μουσική του, τα ανέκδοτα τραγούδια του και την οικογένειά του κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο.


Όταν, δε, τα τρία του παιδιά μιλούν για τη ζωή τους δίπλα στον σπουδαίο καλλιτέχνη, το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα εντονότερο.



Αυτή τη φορά, η Πάρις, ο Μπλάνκετ και ο Πρινς μιλούν στην κάμερα και αποκαλύπτουν στιγμές προσωπικές συντροφιά με τον πατέρα τους, αλλά και τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους.

Χάρη στο ντοκιμαντέρ που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της μητέρας του Μάικλ Τζάκσον, Κάθριν, οι θαυμαστές του «Βασιλιά της ποπ» έχουν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» τα παιδιά.



Ο μικρότερος, από τα τρία, ο 11χρονος Μπλάνκετ, τρέφει την ίδια αγάπη για τα ζώα όπως ο πατέρας του κι έτσι όπως είπε θα ήθελε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση, ενώ δείχνει ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και για τα παιδιά που ζουν στην Αφρική. Μάλιστα, με ωριμότητα ενήλικα δήλωσε: «Δεν είναι σωστή η εισβολή στην ιδιωτική ζωή κάποιου».



Από την άλλη η 15χρονη Πάρις, η οποία λέγεται ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε μελαγχολικά για τον πατέρα της.

«Είχε υποσχεθεί να μου μάθει πώς να κάνω το moonwalk. Δεν έγινε ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσω. Ποτέ. Ηταν εκπληκτικός», δήλωσε.

Οσο για την επαφή της με άλλα παιδιά στην ηλικία της, αποκάλυψε ότι σπάνια τα τρία αδέλφια έβγαιναν από το σπίτι.

«Δεν γνωρίζαμε πολλά παιδιά της ηλικίας μας. Ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Δε φεύγαμε σχεδόν ποτέ από το σπίτι», είπε η Πάρις.



«Στα έξι μου έμαθα ότι το όνομά του ήταν Μάικλ Τζάκσον. Για εμένα ήταν πάντα ο μπαμπάκας», δήλωσε τρυφερά ο 16χρονος Πρινς. «Ηθελε να γίνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Να γίνουμε σπουδαιότεροι από όλους τους άλλους», συμπλήρωσε.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player.protothema.gr/