Κυριακή, Ιανουαρίου 5

Οι αναγνώστες γράφουν * Σοβαρή καταγγελία* Ακούει κανείς? Υπάρχει Κράτος?

ξυπνατε ρε μαλακεεες
ξυπνατε ρε μαλακεεεεεεεεεεεεεεες
“Πριν 10 μερες εστειλα 3η κατα σειρα επιστολη στην υφυπουργο κ Ζ. ΜΑΚΡΗ ματαια ομως θα περιμενω και αυτη τη φορα…αλλωστε μην ξεχνατε ερχονται εκλογες, αυτος ο ελλην κουτοπονηρος να εχει βαλει μυαλο απιθανο το βλεπω…!!!
Εαν δεν αλλαξει απο τα σπαργανα το πολιτικο προσωπικο να ερθουν ατομα φιλοδοξα και πανω απο ολα να βαλουν την χωρα μπροστα και με κανενα αλλο συμφερον…!!!
Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να δρασουμε συλλογικα και οχι για παρτι του ο καθε ενας…
δραστηριοποιηση ΤΩΡΑ…ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…!!! ΣΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ…ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ…ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ …ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ…!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…100% ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…!!!
Ενω στην κ Ζ. ΜΑΚΡΗ της εχω τονισει για τριτη φορα οτι στον ποιο αμαρτωλο…οργανισμο που λεγεται “Ο.ΚΑ.ΝΑ.” ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η Μ ΜΑΛΛΙΩΡΗ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ…!!
ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΟΝΑΔΩΝ…ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΔΙΩΞΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ…ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΖΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ…ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΒΡΑΖΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ…ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΧΙΣΙΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ…Κ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ…ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ…?????ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΜΑΤΗΣ…ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ…ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ…ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ…ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕ??? …ΡΕΜΟΥΛΑ..ΔΙΑΦΘΟΡΑ..ΚΟΜΠΙΝΑ..ΛΗΣΤΕΙΑ…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ…ΣΙΧΑΜΑΤΑ…ΑΠΟΒΡΑΖΜΑΤΑ…???!!!! ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΣΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΘΕΛΕΙΣ..ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ…ΑΡΧΙΛΗΣΤΗ…ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗ…ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ..ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…Ο Κ ΓΙΑΝ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ…ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ…Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ?…ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΖΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ..!!! ΤΣΙΠΡΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥ…ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ..ΕΝΤΑΞΕΙ….ΑΛΕΞ?…ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΟΛΑ?????”
Jhony Vrettos
https://www.facebook.com/jhony.vrettos
Ela Tora