Σάββατο, Ιανουαρίου 11

ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΤΕΠΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ.ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΩΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

tamieytirio-phillipidis

Τα τουρκικά δικαστήρια ενέκριναν την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη, πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Ελλάδα.
Ο κ. Φιλιππίδης συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή το βράδυ.
Η εκτέλεση της απόφασης θα ολοκληρωθεί με την αποστολή, από το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης των σχετικών εγγράφων, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο.
Η διαδικασία, σύμφωνα με τις ελληνικές προξενικές αρχές, μπορεί να κρατήσει από δύο έως 40 ημέρες.

Στο ενδιάμεσο διάστημα ο κ. Φιλιππίδης θα κρατείται, κατά πάσα πιθανότητα, στις φυλακές του Μαλτεπέ, όπου, συνήθως, κρατούνται οι προς απέλαση αλλοδαποί υπήκοοι.
Διευκρινίζεται ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης είχε μεταβεί από την Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη στις 3 Ιανουαρίου, όπου και παρέμενε μέχρι τη σύλληψή του.
Ο συνήγορός του, Αθανάσιος Βαρλάμης, υποστήριξε ότι από το μεσημέρι της Παρασκευής είχε ενημερώσει τον ανακριτή της υπόθεσης του Τ.Τ. κ. Γ. Ανδρεάδη ότι ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί τη Δευτέρα ενώπιόν του.
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΤ AΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ. TΟΝ “ΠΡΟΔΩΣΕ” ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ -ΑΛΩΝΙΖΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ- Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

 http://www.makeleio.gr