Σάββατο, Ιανουαρίου 11

ΤΗΣ... «ΕΚΑΤΣΕ» ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!


Φωτογραφία για ΤΗΣ... «ΕΚΑΤΣΕ» ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!

Μπορεί στην ΔΤ να πήραν, βάση του τηλεοπτικού συμβολαίου Ευρωλίγκας, τους δύο αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αλλά στη Nova «έκατσε» η συγκυρία Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", το συνδρομητικό θα είναι αυτό που θα μεταδώσει τον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα των Πρωταθλητών Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα, για το «Τοπ-16» την ερχόμενη Πέμπτη, στις 21.00.

Είναι ένα παιχνίδι που μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο έχει γίνει κομβικής σημασίας, για το μέλλον του Ολυμπιακού στην δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη. Ένα βράδυ μετά, στις 17/1, στις 20.45 η ΔΤ θα δείξει το Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές.

Θα πρέπει δε να επισημανθεί ότι η Nova θα δείξει και τους τέσσερις επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού (μετά το εντός με τη Μπαρτσελόνα ακολουθούν το εκτός με Λαμποράλ και το εντός με Μάλαγα και Εφές). Η ΔΤ θα έχει τον αμέσως επόμενο αγώνα των ερυθρόλευκων, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Την έβδομη αγωνιστική.
olympiacos-blog