Μάλιστα οι βουλευτές αφήνουν σοβαρά υπονοούμενα πως η κ. Κλάπα είναι και ευνοούμενη του πρώην υπ. Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και πως την έφεραν στο Εφετείο Αθηνών αμέσως μόλις το συγκεκριμένο κόμμα ανέλαβε την διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2012.
Η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν οι βουλευτές βασίζονται στα αποκλειστικά έγγραφα που αποκαλύπτει σήμερα το Μακελειό:
Το έγγραφο του διορισμού της από το οποίο προκύπτει ότι η κ. Κλάπα πήρε μετάθεση από τα Γιάννενα στο Εφετείο της Αθήνας επί Ρουπακιώτη :
Οι λόγοι για τους οποίους οι δικαστές πρέπει κατά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποκλείσουν την ανακρίτρια Ι. Κλάπα:
Ο Παναγιώτης Κλάπας είναι επίσης αδερφός του Μιλιτάδη Κλάπα Ειδικού Συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, διορισμένος στις 11 Φεβρουαρίου του 2013.
s o u r c e