Σάββατο, Φεβρουαρίου 1

Με ανοικτά Αυτιά Επόμενος Πρόεδρος ο Φ. Κουβέλης με «προξενητή» τον Λαλιώτη;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κράτος τρωκτικών!

Γεμίσαμε τρωκτικά που τρώνε τα πάντα! Ακόμα και τις.συντάξεις των Ελλήνων που....


δεν ξέρουν πια από πού να πρωτοφυλαχτούν.

Από τα «τρωκτικά» που έχουν βάλει το χέρι στο μέλι του δημοσίου χρήματος ή από τα κανονικά ποντίκια που σαν να μην έφταναν τα άλλα προβλήματα των συνταξιούχων τώρα έχουν βρει μια νέα λιχουδιά, καθώς φαίνεται, στις καρτέλες των ενσήμων! Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε τηλεθεάτρια της εκπομπής «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» που παρουσιάζει καθημερινά ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με την συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη.

Όπως κατήγγειλε μάλιστα η τηλεθεάτρια του «Ε» σαν να μην έφτανε πως, όπως την είπαν, τα ποντίκια έφαγαν την καρτέλα ενσήμων της, τώρα καλείται να ζήσει την μονογονεική της οικογένεια με το πενιχρό ποσό των 480 Ευρώ τον μήνα που σαφώς δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες της, πόσο μάλλον των δυο παιδιών της που βρίσκονται στην ηλικία των 15 και 17 ετών. Ιστορίες κρατικής αναλγησίας ανέδειξαν όμως και άλλες καταγγελίες τηλεθεατών, που και σήμερα κατά χιλιάδες έφτασαν στην εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» από πολίτες που ψάχνουν να βρουν σανίδα σωτηρίας στις χρηστικές συμβουλές που δίνουν κάθε μέρα οι καλεσμένοι του Ν. Νικολόπουλου και της Αμέλιας Αναστασάκη, και που σήμερα έδωσαν από το στούντιο της εκπομπής «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» ζωντανά ο Δικηγόρος Δημήτρης Μουσελίμης και ο Φοροτεχνικός Ηλίας Χατζηγεωργίου.

Τώρα θέλουν να «ξεκάνουν» και τους αρτοποιούς!
Αφού πρώτα έκαναν τον λαό να πει το ψωμί ψωμάκι και αναγκάσαν χιλιάδες αρτοποιούς να κλείσουν τα καταστήματα τους, τώρα έβαλαν στο μάτι και όσα αρτοποιεία έχουν απομείνει να επιβιώνουν με δυσκολία δίνοντας δουλειά σε Έλληνες και ένα μικρό εισόδημα στους ιδιοκτήτες τους. Η κυβέρνηση αποφάσισε να γεμίσει την αγορά με..κατεψυγμένο ψωμί χωρίς να νοιάζεται καθόλου για τις επιπτώσεις αυτής της, της απόφασης που όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Αθήνας κ. Χάρης Μάνος οδηγεί στην απόγνωση το λουκέτο και τις αναγκαστικές απολύσεις τους αρτοποιούς.

Τα λένε και στο εξωτερικό για τον Παπούλια
Το σύνθημα της Ανατροπής που εκφράστηκε με συνθήματα και χιλιάδες σημαίες στην μεγάλη, ανοιχτή, συγκέντρωση του Νίκου Νικολόπουλου, και συμπυκνώνεται στην φράση «ΠΑΠΟΥΛΙΑ παραιτήσου» φαίνεται πως έχει φτάσει στο εξωτερικό πριν τολμήσουν να το φωνάξουν όλοι οι Έλληνες και να βάλουν στα μπαλκόνια τους τις σημαίες της ανατροπής όπως έχουν ήδη πράξει οι πρώτοι, δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της Ανατροπής που και σήμερα δήλωσαν έτοιμοι για την επόμενη συνάντηση στις 17/2 στο Ξενοδοχείο Παρκ. Σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο του Βεργίνα TV Στέργιο Καλόγηρο ο συνεργάτης του Ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ που δεν δίστασε να τα ψάλλει στον Α. Σαμαρά μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, κ. Γ. Κωνσταντινίδης κατήγγειλε τον Γιώργο Παπανδρέου ως οικονομικό εγκληματία ενώ για τον Κάρολο Παπούλια δήλωσε πως ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν εχει πράξει το θεσμικό καθήκον του.

Επόμενος Πρόεδρος ο Φ. Κουβέλης με «προξενητή» τον Λαλιώτη;
Ο Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε μάλιστα πως υπάρχουν σχέδια, με «προξενητή» τον Κ. Λαλιώτη για να τα βρουν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Φώτη Κουβέλη προτείνοντας τον τελευταίο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Παπούλια παραιτήσου»
Το σύνθημα «Παπούλια παραιτήσου» αποτυπωμένο σε δεκάδες σημαίες του κόμματος του, κυριάρχησε σε συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νικολόπουλου. Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, στηλίτευσε την στάση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, για την μη παραχώρηση του πνευματικού κέντρου του Δήμου Αθηναίων στον ίδιο και την εκεί παρουσίαση της υποψηφιότητας του ως υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής. Παράλληλα, ο κ. Νικολόπουλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο ως «πολιτικά συνυπεύθυνους για την αντιδημοκρατική αυτή εξέλιξη», ενώ ζήτησε την παραίτηση Παπούλια προκειμένου να υπάρξει άμεση προσφυγή στις κάλπες.

http://ksipnistere.blogspot.gr/