Πέμπτη, Μαρτίου 6

Ο Άδωνις με την Αντζελίνα Τζολί. Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ο Άδωνις με την Αντζελίνα Τζολί. Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ε, ρε μεγαλεία, για τον Άδωνι τον Γεωργιάδη. Ποιος να του το έλεγε ότι θα έβγαινε φωτογραφία έχοντας δίπλα του την Αντζελίνα Τζολί. Γιατί ο Άδωνις που πάει παντού ήταν και στην τελετή των βραβείων Όσκαρ.

Εκεί που η παρουσιάστριά τους, Έλεν ντε Τζενέρις, αυτή η δαιμόνια τοπ παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, είχε μία καταπληκτική ιδέα. Μάζεψε όλα τα «θηρία» γύρω της από Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί και Μέριλ Στριπ, μέχρι Κέβιν Σπέισι, Τζάρετ Λέτο και Τζούλια Ρόμπερτς και με το κινητό της έβγαλε μία φωτογραφία όλων αυτών.

Ανέβασε μετά αμέσως στο twitter τη φωτογραφία αυτή, η οποία μέσα σε μία ώρα έσπασε ρεκόρ: μέτρησε 1,7 εκατ. tweets.

Και κάπου εκεί ήρθε η ώρα του δικού μας Άδωνι. Ένας πανέξυπνος τύπος εδώ στην Ελλάδα έβαλε και τη φάτσα του Άδωνι μέσα σε αυτή την ομάδα των σούπερ σταρ του Χόλυγουντ και ανέβασε στο twitter τη φωτογραφία με τον Άδωνι ανάμεσα σε Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ και με τη λεζάντα: «ο Άδωνις που πάει παντού».

Ο Άδωνις με την Αντζελίνα Τζολί. Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Και φυσικά έγινε και γίνεται ακόμα χαμός. Και αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα, καθώς πράγματι ο Άδωνις Γεωργιάδης ατρόμητος (ή εκτός πραγματικότητας;) πάει παντού, χώνεται παντού, είτε του πετάνε γιαούρτια είτε νερά είτε τον πλακώνουν στα «γαλλικά».

Ίσως είναι ο πιο χρήσιμος υπουργός αυτής της κυβέρνησης. Έτοιμος για όλα. Τολμηρός στις αποφάσεις του. Να ξεσηκώνει την οργή όσων υποφέρουν. Αλλά να συνεχίζει απτόητος το έργο του.

Προχθές τον ρώτησα αν γνωρίζει ότι είναι ο πιο αντιπαθής υπουργός αυτής της κυβέρνησης. Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου όπως την καταλαβαίνω. Και ας μη βγω ποτέ ξανά βουλευτής. Κάτι που ανέλαβα θα το ολοκληρώσω».

Αλίμονό μας; Ίσως. Αλλά σίγουρα ο Άδωνις, που θα καμαρώνει τώρα δίπλα από την Αντζελίνα Τζολί, είναι ο πιο χρήσιμος στην κυβέρνηση Σαμαρά.


πηγή
RAMNOUSIA