Δευτέρα, Απριλίου 21

Μεγάλα Τζάκια με τούρκικους απόπατους πολυτέλειας με χριστιανικά χρυσόβουλα και αρχαιοελληνική φορεσιά‼!


Εδώ μπαίνει το ερώτημα πόσοι αληθινοί Έλληνες πατριώτες έχουν μείνει και πως θα τους εντοπίσουμε;;;

Έχουν περιουσίες χιλιάδες στρέμματα με τούρκικα συμβόλαια, έχουμε νέους αλλά και οικογενειάρχες που δεν έχουν ένα μέτρο γη!

Το 90% είναι κληρονόμοι από την Τουρκοκρατία!

Πως γίνεται να έχουν τεράστιες περιουσίες όταν ο ελληνικός λαός ήταν κάτω από τον ζυγό της σκλαβιάς;;;

Το έψαξα λίγο , αλλά και από αυτά που θυμάμαι από παιδί όλοι αυτοί επικαλούνται με καμάρι, άλλος ότι ήταν η πλύστρα του Πασά, άλλος ότι ήταν ο τσαγκάρης του πασά, άλλοι ότι ήταν εφοριακοί του πασά, άλλοι τσατσάδες του πασά!

Όλοι αυτοί οι προδότες και δυνάστες του ελληνικού λαού τα 400 χρόνια σκλαβιάς αλλά και μέχρι σήμερα μένουν ατιμώρητοι, ή τουλάχιστον δεν τους κατασχέθηκε η περιουσία να δοθεί στον λαό που δεν έχει κλήρο.

Όλοι αυτοί είναι επάνω στον σβέρκο μας, είτε στον κρατικό μηχανισμό, είτε στην βουλή, είτε στην κατοχική κυβέρνηση και είναι όλοι χριστιανοί‼!

Εδώ μπαίνει η προχειρότητα της επαναφοράς του ελληνισμού, από άτομα που δεν αποδεικνύετε ότι έχουν καμία σχέση κληρονομικά με την καθαρή φυλή των Αρχαίων Ελλήνων;;;


Ο καθένας δηλώνει όποτε θέλει αρχαιοελληνικής καταγωγής ως κληρονόμος των Αρχαίων Ελλήνων;

Ναι να αποδεχτώ ακόμα και τους χριστιανούς που αγαπούν τους αρχαίους φιλόσοφους Έλληνες, αλλά όχι ως κληρονόμους αυτής της μοναδικής ιστορικής φυλής, αλλά σαν φιλέλληνες και όποιον άλλον δηλώνει Έλληνας!

Για μένα το ιερατείο των κληρονόμων και συνεχιστών των προγόνων μας αρχαίων Ελλήνων θα πρέπει να γίνει με επιστημονικά κριτήρια με το αίμα, με την ονομασία την γεωγραφική διαμονή και καταγωγή και άλλα κριτήρια που θα αποδεικνύουν επιστημονικά την γνησιότητα των εκπροσώπων των Αρχαίων Ελλήνων.

Ξέρω θα με πουν σοβινιστή ή ότι αυτό δεν γίνεται διότι θα τραβήξει χρόνο, λυπάμαι αλλά ή θα κάνουμε σωστή δουλειά που να μην αμφισβητείται ή μην μπερδεύουμε και σκοτώνουμε ότι καθαρό μπορεί να υπάρχει ακόμα.

Απατεώνες δηλώνουν αρχαιοελληνιστές, κάθε κατακάθι βαρεμένο εγκεφαλικά δηλώνει αρχαιαοελληνιστής, σύλλογοι που δεν εναρμονίζονται με ένα κεντρικό ιερατείο που θα τους παρέχει την κάλυψη και οδηγίες για το πώς θα εμφανίζονται όχι ενδυματολογικά αλλά πνευματικά και ηθικά.

Θεωρώ ότι πρέπει να ζητηθεί από επιστήμονες να συμμετάσχουν και να βεβαιώσουν την γνησιότητα των εκπροσώπων που θα εκλεγούν πανελλαδικά και μετά να γίνει και ένα δεύτερο ιερατείο υπό τον έλεγχο του πρώτου που θα είναι παγκόσμιο και θα συμμετέχει στην διαμόρφωση του ελληνισμού όπου και αν βρίσκετε ο καθένας, με τις οδηγίες του κεντρικού ελλαδικού ιερατείου.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνει ο επανελληνισμός στις σωστές βάσεις και διαστάσεις.

Μόνο έτσι θα ξέρουμε ποιοι είναι αληθινοί κληρονόμοι των Ελλήνων και ποιοι φιλέλληνες.

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό θα ήθελα τις απόψεις και άλλων φίλων που τους πονά το θέμα.

Ο χρόνος και οι συνθήκες δεν είναι με το μέρος μας, για αυτό θα περιμένω προτάσεις, ή αμφισβητήσεις για διάλογο.

Βέβαια κάποιοι έχουν φορέσει τις χλαμύδες χωρίς να τους δώσει κανένας την εγκυρότητα τέτοιον αποφάσεων και αυτά που γράφω θα τους ενοχλήσει, αλλά πάντα η αλήθεια ενοχλεί και είμαι έτοιμος να δεχτώ την εποικοδομητική κριτική.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 Συνέχεια:

 Σκεφτείτε ένα ιερατείο που θα έχει την επιστημονική, ηθική και νομική υπόσταση στις εκλογές να διάλεγε από έναν άριστο σε κάθε νομό μέσα από λίστα με αυστηρά κριτήρια και υποχρεώσεις και να τον στήριζε τη έκπληξη!

Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα και δυνατό. Νομική κάλυψη σημαίνει ότι έχει δικαίωμα να κατέβη στις εκλογές. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με προσωρινό ιερατείο και με προσωρινούς υποψηφίους που μετά την εκλογή θα δημιουργηθεί σώμα βουλευτικό  την λεγόμενη γερουσία σε πρώτη φάση μέχρι να εκλεγεί μόνιμο ιερατείο που θα εκπέμπει σεβασμό και οι πολίτες θα το εμπιστευτούν, αφού δεν θα παλινδρομή ή άλλα θα λέει και άλλα θα κάνει χωρίς την εντολή του λαού που θα την ζητά με δημοψήφισμα.  Αυτό  θα εκλέγει τα μέλη του από αρίστους σε κάθε νομό. Οι υποψήφιοι δεν θα έχουν καμία δύναμη μπροστά στο ιερατείο, θα κρίνονται δημοσίως και θα παύονται δημοσίως μονομερώς μετά από την απόφαση της ολομέλειας του ιερατείου που δεν θα έχει κολλητούς και προτιμήσεις ούτε από ποια περιοχή είναι ούτε πια προσωπικότητα είναι το μόνο κριτήριο θα είναι να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και πατριώτης, ο εργάτης και ο επιστήμονας θα έχουν το ίδιο δικαίωμα υποψηφιότητας, αρκεί να ξέρει να γράφει και να μιλάει την ελληνική γλώσσα αρχικά και στην διαδρομή που θα καθιερωθεί η αληθινή παιδεία και τα αρχαία ελληνικά.

Αυτή η πρόταση είναι σύντομη για να μην χάνουμε χρόνο.

θα έχει και συνέχεια!