Κυριακή, Αυγούστου 17

O Mέγας Βλαδίμηρος Πούτιν τάχει πάρει στο κρανίο κι ετοιμάζεται να τους καταπιεί!!! Δεν πάει άλλο, η υπομονή τελειώνει… (video σοκαριστικά)


 ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ

Τις τελευταίες 48 ώρες η Ρωσία έχει διπλασιάσει τις δυνάμεις της κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία. Η Δύση ανήσυχη προσπαθεί να «μαντέψει» τα επόμενα σχέδια του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Την Τρίτη ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την επίλυση της «ανθρωπιστικής κρίσης» στην Ουκρανία, μια κίνηση που κάποιοι στη Δύση ερμηνεύουν ως το πρελούδιο μιας ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Νωρίτερα την Τρίτη, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι ο ΟΗΕ και η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού εξέφρασαν την «ετοιμότητα» τους να συζητήσουν το σχέδιο του υπουργείου για μία  «ανθρωπιστική αποστολή» στην Ουκρανία, την οποία ορισμένοι θεωρούν ότι είναι το πρόσχημα για την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στα ουκρανικά εδάφη.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ρωσία έχει ενισχύσει σημαντικά την παρουσία των στρατευμάτων της κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων, γεγονός που σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ,  την καθιστά ετοιμοπόλεμη για μια πιθανή εισβολή μεγάλης κλίμακας, εφόσον ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το αποφασίσει.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Ρωσία έχει σχεδόν διπλασιάσει την παρουσία των στρατευμάτων της κατά μήκος των συνόρων, προσθέτοντας 17 τάγματα (19.000 έως 21.000 στρατιώτες), με αποτέλεσμα να διαθέτει πλέον, σε απόσταση αναπνοής από την Ουκρανία, μία αξιόμαχη, ετοιμοπόλεμη δύναμη σε όλους τους στρατιωτικούς τομείς.

Ο Λευκός Οίκος εξέφρασε δημόσια την ανησυχία του για μία ενδεχόμενη εισβολή υπό το πρόσχημα μίας επιχείρησης για την «επιβολή της ειρήνης» στην ανατολική Ουκρανία.

«Είμαστε μάρτυρες μιας νέας, σημαντικής συσσώρευσης των ρωσικών δυνάμεων κατά μήκος των συνόρων, μίας ενδεχόμενης τοποθέτησης της Ρωσίας ενόψει της λεγόμενης «ανθρωπιστικής παρέμβασης στην Ουκρανία»», δήλωσε  την περασμένη εβδομάδα ο αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Tony Blinken.

«Αυτό είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Και εφόσον το αποφασίσει ο Πούτιν, μπορεί να το κάνει με ελάχιστη ή καμία προειδοποίηση. Δεν ξέρουμε τι σκέφτεται», δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας στους Times.

Το τι σκέφτεται ο Πούτιν είναι σαφές:

Σκέφτεται ότι μπορεί να στείλει τα στρατεύματά του πέρα από τα σύνορα και ότι κανένας στην Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα έχει τη βούληση ή το σθένος να τον σταματήσει. Και, λαμβάνοντας υπόψη τις αποτυχίες της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, πιθανότατα έχει δίκιο.

Μετά από τις βαρύτατες κυρώσεις που απειλούν τους Ρώσους πολιτικούς και επιχειρηματίες, καθώς και την άμεση επίθεση στην οικονομία της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος για την απάντησή του.

Ο παρακάτω χάρτης, που δημιουργήθηκε από το Zero Hedge μέσα στην τελευταία εβδομάδα, δείχνει ότι η Ρωσία έχει πλέον περίπου 42.000 στρατιώτες σε απόσταση αναπνοής από τα ουκρανικά σύνορα.

χαρτης
MAC   SLAVO
========================================================================================================================================

Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ που ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ την

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ηλεκτροδότησης στο ΝΤΟΝΕΤΣΚ

(Προσοχή Σκληρές Εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ)

6

 Στις 16 Αυγούστου από τους ανελέητους βομβαρδισμούς και τα στοχευμένα χτυπήματα του πυροβολικού των ουκρανικών δυνάμεων σκοτώθηκαν εργάτες που επιχειρούσαν να αποκαταστήσουν το σύστημα ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Ντονέτσκ.Ενώ ήταν σε δρόμο ευρείας κυκλοφορίας και εργάζονταν με γερανοφόρο μηχάνημα δέχθηκαν την επίθεση. Από τα θραύσματα των οβίδων επλήγησαν κατοικίες και σκοτώθηκαν πολίτες. (rusvesna.su 17.08.14)

Το Σάββατο το απόγευμα σκοτώθηκαν συνολικά 4 κάτοικοι του Donetsk.Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει :

2

“Το απόγευμα ένα άτομο σκοτώθηκε από οβίδες που έπληξαν τον συνοικισμό LENINSKY στην οδό bolcheviks 4 και ένα άλλο θύμα υπήρξε στην ίδια περιοχή στην οδό Zubkov.Δύο άλλοι πολίτες σκοτώθηκαν στην γέφυρα που βρίσκεται μεταξύ των περιοχών Léninsky και Budennovsky.Ήταν υπάλληλοι της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού “.
Eίχε προηγηθεί ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Donetsk που έκανε λόγο για τη συνεχόμενη επίθεση με πυροβολικό που δέχεται η πόλη.
4
Ολοσχερώς ή μερικά καταστράφηκαν σπίτια κατά μήκος των δρόμων Kuprina,Βolcheviks,Novoazovskaya,Schubert, Chistyakov, Poganini, Krepilschikov, Varsovie, Kemerovo, Forgeron, Isakov , Velikoanadolsk.
Εκδηλώθηκαν πολλές εστίες πυρκαγιάς που για την κατάσβεσή τους οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν ως αργά χθες.
Το δίκτυο ηλεκτροδότησης αποκαταστάθηκε σε κάποιες περιοχές.
5
Το κέντρο τύπου της ATO των ουκρανικών δυνάμεων που έχουν δεσμευθεί στην τιμωρητική επιχείρηση σε δελτίο τύπου αναφέρει ότι οι « δημοκρατικοί » συνεχίζουν να επιτίθενται και να βάλουν κατά θέσεων των δυνάμεων που μετέχουν στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση.
6
Η ΑΤΟ σε αυτή τη φάση επειχειρεί να αποκόψει την πόλη του Donetsk από την Gorlovka.