Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15

ΣΥΡΙΖΑ: Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Διοικητής της ΤτΕ

Της Νίκης Ζορμπά

"Προφανώς ο κ. Στουρνάρας, έχοντας την ευθύνη του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, όταν προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις, έχει στο νου του τις κινήσεις και τους σχεδιασμούς του πρωθυπουργού".


Αυτό είναι το επίσημο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις που έκανε ο διοικητής της ΤτΕ σε ομιλία του στην ειδική εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος προς τιμήν του Ξενοφώντος Ζολώτα.


Ωστόσο "κύκλοι" της Κουμουνδούρου μιλώντας στο Capital.gr, επιτέθηκαν οξύτατα στον πρώην υπουργό Οικονομικών, για τον οποίο, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι "βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Κυβέρνηση".

Κατά την ίδια πηγή εξάλλου, οι πρωινές δηλώσεις της Σ. Βούλτεψη περί πιστωτικού γεγονότος σε συνδυασμό με την -λίγες ώρες μετά- παρέμβαση του  Γ. Στουρνάρα, αποτελούν "μέρη ενός μελετημένου κυβερνητικού σχεδίου προκειμένου να δημιουργηθεί εκτροπή".

Ήδη στην Κουμουνδούρου βρίσκονται σε ...κόκκινο συναγερμό και ετοιμάζονται να καταγγείλουν εκ νέου την Κυβέρνηση για αποσταθεροποίηση της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να κάνει παρέμβαση αύριο ο Γιάννης Δραγασάκης ενώ νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτεθεί ολομέτωπα στο Μαξίμου δια του Εκπροσώπου του, Πάνου Σκουρλέτη, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης άτυπης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.



Πηγή:www.capital.gr