Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Άλλος για το τρελάδικο


Τρελαντώνης~377492-253-1(1)Ρε σεις πάτε καλά; Σε εσάς μιλάω που λέτε ότι οι εκλογές είναι κακές και το μνημόνιο η μόνη λύση. Γουστάρετε τόσο πολύ;Θα χάσετε λέτε τα λεφτά σας στις τράπεζες.Καλά θα σας κάνουν.Όσοι έχετε είστε στους από εδώ ,στην ανάπτυξη που βλέπουν οι τρωικανοι.Να σας τα πάρουν μπας και ανοίξουν τίποτα δουλειές να εργαστούν και οι υπόλοιποι ,εκείνοι που δεν έχουν τίποτα στην Τράπεζα εκτός ίσως από τον μισθό τους όσοι δουλεύουν. Θα κλείσουν οι τράπεζες.Και που είναι ανοιχτές ρε μαλάκα Έλληνα για σένα είναι;

Ο άλλος έγραψε στο facebook όσοι θέλουν να φύγουν από το ευρώ να το ξανασκεφτούν, γιατί θα είναι καταστροφή για την χώρα.
Ψιτ μεγάλε,ένα μυστικό.Την αναπτυξη ή την καταστροφή δεν την φέρνει το νόμισμα αλλά η οικονομία.Αν θες ρώτα και τους Άγγλους να σου πουν τι κακό  έπαθαν που επέλεξαν να μην αλλάξουν σε ευρώ το νόμισμά τους. Αλλά χαρτογιακα αυτά σου έμαθαν και αυτά λες. 
Είδες ευρώ γιουροπιαν πράγμα δηλαδη και πίστεψες ότι έγινε και η Ελλάδα Γερμανία.Βλάκα,την την Ελλάδα την αγόρασε η Γέρμανια ,δεν έγινε.

Φοβούνται την αλλαγή.Τον Αλέξη.Βρε φοβάσαι τον Αλέξη; Γιατί ο τρελαντώνης σε έφτιαξε καλύτερα; Αυτό πες το στους κρεμασμένους, σε εκείνους που τρώνε από τα σκουπίδια,πες το στα παιδιά που μετανάστευσαν ,στους ανθρώπους που φτώχυναν.Αφού δοκίμασες τα φαινόμενα της οικονομικής διαχείρισης,τα διαμάντια μας, βλέπε χαρδουβελη, στουρναρα,παπακωνσταντινου και σία.Μετά απο μια τέτοια εμπειρία πως να αλλάξεις ε; Εφτασες ταβάνι,όπως οι γκόμενες που πάνε με τον καλύτερο (δηλαδη εμένα) και μετα δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τις μετριότητες ένα πράγμα.  Δεν τους κάνει καμμία αίσθηση.Ο Αλέξης κρύβεται πίσω από τις λέξεις.Τι κακό μπορεί να υπάρχει πίσω απο τις λέξεις; Χειρότερο απο αυτό που ήδη ζείς και θα ζήσεις στην μετα-μνημονίου εποχή;

Κωνσταντίνος Δροσάκης.