Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12

Jennifer Lopez: Το σέξι στιγμιότυπο στο Instragram

Jennifer Lopez: Το σέξι στιγμιότυπο στο Instragram
Δείχνει τις καμπύλες της
Αν και 45 δε διστάζει να δείχνει το κορμί της. Από τα καλλίγραμμα πόδια της, τους γραμμωμένους της κοιλιακούς μέχρι τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια και φυσικά το μπούστο της. Η Jennifer Lopez είναι στα καλύτερά της και φαίνεται!

Στη νέα της φωτογράφιση για το περιοδικό Complex του Ιανουαρίου η γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει με κορμάκι και θέλοντας να δώσει στους θαυμαστές της μια γεύση «ανέβασε» στο Instagram μία σέξι φωτογραφία όπου δείχνει τις καμπύλες της.

Δείτε τη Jennifer Lopez σαν άλλη... τσαρίνα

Δείτε τη Jennifer Lopez σαν άλλη... τσαρίνα

«Έχω αθλητικό σώμα, έκανα γυμναστική σε όλη μου τη ζωή κι έχω υπάρξει εξαιρετικά πειθαρχημένη όποτε χρειαζόταν», απαντά η λατίνα σταρ στους επικριτές της 

Είναι από αυτές τις γυναίκες που όταν ο χρόνος περνάει φαίνονται πιο όμορφες. Κάτι τέτοιο ισχύει και για την Jennifer Lopez η οποία αυτή τη φορά πόζαρε για το εξώφυλλο του ρωσικού Harper’s Bazzaz και μοιάζει σαν πραγματική τσαρίνα.



Η 45χρονη λατίνα σταρ πόζαρε στο φακό με ρούχα του διάσημου σχεδιαστή Roberto Cavalli και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν εκθαμβωτική. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.



Η Jennifer που τελευταία έχει δεχθεί και επικρίσεις για τα σόου που κάνει -ότι δεν είναι της ηλικίας της- απάντησε: «Έχω αθλητικό σώμα, έκανα γυμναστική σε όλη μου τη ζωή κι έχω υπάρξει εξαιρετικά πειθαρχημένη όποτε χρειαζόταν». Οπόυε γιατί να μην δείξει τα προσόντα της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που εταιρείες αθλητικών ειδών την επιλέγουν για τις καμπάνιες τους.



protothema.gr