Τρίτη, Ιανουαρίου 13

Παρίσι 11 Ιανουαρίου 2015 - Η ημέρα που η γιγάντια εκδήλωση υποκρισίας των δολοφόνων των λαών παρουσιάσθηκε ως υπέρτατη αξία της "δημοκρατίας"

"ΡΕΣΑΛΤΟ"
Αν κάτι μου έμεινε από τις εικόνες της συγκέντρωσης στο Παρίσι, είναι η γεύση της υποκρισίας, η μυρωδιά του καμένου, η μπόχα της ψευτιάς και πάνω απ΄ όλα η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του γιγάντιου και του μεγαλειώδους.
Πώς αλλιώς να αισθανθώ, όταν βλέπω να διαδηλώνουν αγκαζέ για ανθρώπινα δικαιώματα εκείνοι που έκαναν και κάνουν τα πάντα για να καταργήσουν ακόμα και τα στοιχειώδη από αυτά.

Πώς θα μπορούσα να είμαι

έστω και με το νού μαζί με αυτούς τους στυγερούς δολοφόνους που έχουν εξοντώσει εκατομμύρια φτωχών μόνο και μόνο για να αυγατίσουν τα κέρδη τους οι "αγορές";
Τη λύπη για τον άδικο χαμό των Γάλλων συνανθρώπων μου, την εξαφανίζει η οργή εμπρός στη θέα εκείνων που σήμερα υποκρίνονται τους θλιμμένους και τους αγανακτισμένους, ενώ προχθές άνοιγαν σαμπάνιες όταν η Ισραηλινή κυβέρνηση έκαιγε παιδάκια στη Γάζα και η ελληνική έστελνε στο τάφο χιλιάδες απελπισμένους και...

φτωχοποιημένους Έλληνες ,"Ευρωπαίους πολίτες".
Πώς να δεχτώ ως αυθόρμητη μια διαδήλωση που κατασκευάστηκε και σκηνοθετήθηκε απο τους μεγαλύτερους εγκληματίες της οικουμένης.

Απο αυτούς που χρόνια τώρα χρηματοδοτούν, οπλίζουν και εκπαιδεύουν δολοφόνους και "τρομοκράτες" μόνο και μόνο για να συντηρούν έναν "μπαμπούλα" έναν "εχθρό".

Έναν "εχθρό" που πάντα πρέπει να υπάρχει για να μπορούν να επιβάλλουν με τη φωτιά, το μολύβι και τις "αγορές" τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων".

Αυτήν την "τάξη" δηλαδή που θα εξασφαλίσει μια για πάντα την ισχύ και την κερδοφορία των "γαλαζοαίματων" της παγκόσμιας ολιγαρχίας του κεφαλαίου.

Αντί για video και εικόνες από τη σημερινή γιγάντια επίδειξη υποκρισίας παραθέτω ένα Video απο αυτά που έκαναν κάποιοι απο αυτούς που καμώνονται σήμερα τους "αγανακτισμένους ανθρωπιστές και δημοκράτες":


Κλασσικοπερίπτωση
   Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9558
Σχετικά: Το “χαλιφάτο Ευρώπη” είναι έργο της Ε.Ε. των τραπεζιτών...
- To νέο "κράτος", η νέα ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση... διαδηλώνει! Υποκριτές! Ίδρυσαν τους μισθοφόρους αποκεφαλιστές, τους εξοπλίζουν, τους χρηματοδοτούν, τους στηρίζουν πολιτικά και τώρα... διαδηλώνουν για το "έργο" που οι ίδιοι τους ανάθεσαν!
- Οι πρώτες έγκυρες "φωνές" αποδόμησης των δήθεν "τζιχαντιστών"... Ο Aldo Giannuli, τους κάνει ρόμπες & ξεσκεπάζει τη σκευωρία των "πολιτισμένων" της δύσης! "Τρομοκράτες" που ξεχνούν ταυτότητες στο αυτοκίνητο, αν κι έχουν εκπαιδευτεί από τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες της δύσης και την Μοσάντ, έχετε ξαναδεί; * Pour Aldo Giannuli, expert des services secrets italiens, l’attentat contre Charlie Hebdo est un complot 
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ