Αλ. Τσίπρας: Κοντά σε συμφωνία ...
-Συμφωνία με ποιους; - με τους σφαγιαστές του λαού; Δεν μπορείς να δημιουργείς αυταπάτες ότι θα «εξημερώσεις» και θα κάνεις τους σφαγιαστές …συνεννοήσιμους
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αλ. Τσίπρας διατύπωσε την αισιοδοξία ότι έχει γίνει σημαντική πρόοδος τις τελευταίες ημέρες η οποία επιβεβαιώνεται και από το κλίμα στο χθεσινό Euro Working Group αλλά και από την εξέλιξη των συζητήσεων στο Brussels Group.
Στο πλαίσιο αυτό, διατυπώθηκε η εκτίμηση ότι θα είμαστε πολύ σύντομα έτοιμοι για συμφωνία, θα φανούν όμως όλα μέσα στο επόμενο τριήμερο –έως την Κυριακή το βράδυ- που ολοκληρώνεται η συνεδρίαση του Brussels Group.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης που παρέσχε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του για τη διαπραγμάτευση δόθηκε, ουσιαστικά, και το «περίγραμμα» του πολυνομοσχεδίου με τις μεταρρυθμίσεις.
Φωτογραφίες: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη
zougla.gr/