Πριν από λίγο δόθηκε και επισήμως παράταση στην ψηφοφορία ως τις 8 το βράδυ, αφού το αίτημα πέρασε και από τη σχετική ψηφοφορία με όλους να ψηφίζουν υπέρ εκτός της πλευράς Τζιτζικώστα, που
μειοψήφησε. Μάλιστα, αναλόγως και της προσέλευσης και αν κρίνεται αναγκαίο θα αποφασίζεται κατά περίπτωση η παράταση της ψηφοφορίας και πέραν των 8 το βράδυ, για συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα.
Μέχρι στιγμής οι πολίτες που έχουν προσέλθει στις κάλπες για να επιλέξουν το νέο πρόεδρο της ΝΔ έχουν ξεπεράσει τις 350.000 και οι εκτιμήσεις είναι ότι μέχρι το κλείσιμο θα ξεπεράσουν συνολικά τις 400.000. Πάντως ακόμη και αυτή την ώρα οι ουρές σε ορισμένα εκλογικά τμήματα κυρίως της Αττικής, είναι πραγματικά τεράστιες!
Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος αναμένεται μετά από τις 9 μ.μ. ενώ το αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στις 23:00 το βράδυ.http://www.makeleio.gr/