Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17

Η ζεμπεκιά κ. Γεροβασίλη είπε στον ΣΚΑΙ :«νέοι φόροι δεν υπάρχουν υπάρχει συνέχιση φόρων»

Κράξτε ελεύθερα : Γεροβασίλη – δεν βάλαμε κανέναν φόρο

gerovasiliΚράξτε ελεύθερα : Γεροβασίλη – δεν βάλαμε κανέναν φόρο
Για συνέχιση φόρων έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, και όχι για επιβολή νέων.
Όπως είπε στον ΣΚΑΙ «νέοι φόροι δεν υπάρχουν υπάρχει συνέχιση φόρων».
Αναφορικά με τα Εξάρχεια είεπ πως «στη δημοκρατία δεν υπάρχουν άβατα, πρέπει να αντισταθούμε μαζικά σε αυτό, και φυσικά η κυβέρνηση θα παρέμβει».

«Δεν είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η κατάργηση της προσευχής» διευκρίνισε ακόμη η κ. Γεροβασίλη με αφορμή σχετική ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε ιδεολογικές διαφορές με τους ΑΝΕΛ, είναι γνωστές και είναι κάτι σεβαστό, αλλά υπάρχει προγραμματική συμφωνία στα μεγάλα θέματα» επισήμανε με αφορμή τη διαφωνία των συγκυβερνώντων κομμάτων στο σύμφωνο συμβίωσης.
Σχετικά με το προσφυγικό είπε:
«Kαμία χώρα στην Ευρώπη δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τέτοια προσφυγική κρίση. Η Ελλάδα με τέτοια οικονομική κρίση ανταποκρίθηκε αξιοπρεπώς. Πρέπει και η κάθε χώρα να αναλάβει και το δικό της βάρος. Να ανταποκριθούν όλοι στις ευθύνες τους».
Για τη νέα Ευρωπ​αϊκή Δύναμη Συνοριοφυλακής είπε ότι χώρα είχε ζητήσει ενίσχυση της Frontex, «αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε δράσεις που αντίκεινται στην Εθνική κυριαρχία της χώρας». «Τα σύνορα μας είναι ευρωπαϊκά, αλλά είναι και εθνικά» σημείωσε. Πάντως, σε ερώτηση αν θα χρειαστεί η κυβέρνηση να θέσει βέτο στην δυνατότητα ανάπτυξης της ευρωπαϊκής δύναμης χωρίς εξουσιοδότηση από κράτος – μέλος εκτίμησε ότι πιστεύει οτι δεν θα χρειαστεί να θέσουμε βέτο.

newpost.gr