diafimiseto
και μας γράφει…
«Καλα απο το Μαροκο…. διεσχισε ολη την Αφρικη πηγε στην τουρκικα για να περασει στην Ελλαδα.. και απο εκει να παει Ευρωπη….
Αυτος τωρα ειναι προσφυγας ή Λαθροπιθηκος;;; «
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Στο Γιβραλτάρ και τα παράλια της Ισπανίας, εκεί όπου θα μπορούσαν να περάσουν λαθρομετανάστες έχουν συρματοπλέγματα!! Αν δε σε πιάσουν στα σύνορα σε πάνε ΑΜΕΣΩΣ πίσω.. Εκεί δεν έχει ΜΚΟ και ΜΜΕ να παραφυλάνε!!! Έχετε δει πουθενά το TVE κι άλλα Ισπανικά κανάλια να λένε τίποτε; ΚΙ αυτός ο “φίλος” του Τσιπρα-νδρέου ο Ποδέμος λέει τίποτε; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ της πλάκας σκούζουν (αλλά βέβαια στα σπίτια τους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ !!!)
ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΥΡΙΖΟΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΥΡΙΖΟΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ,ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ, ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ,ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΟΣΚΥΒΑΛΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑΣ,ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΟΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΨΟΦΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ.