Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ! Μάκης Μπαλαούρας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:Θα ναυλώσουμε λεωφορεία για να φέρουν τους αγρότες στο Σύνταγμα


Μπαλαούρας: Θα ναυλώσουμε λεωφορεία για να φέρουν τους αγρότες στο Σύνταγμα

«Η κυβέρνηση δεν θα αποκόψει την κάθοδο των αγροτών, το αντίθετο συμβαίνει τους ενθαρρύνει να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να διαδηλώσουν για τα νόμιμα αιτήματά τους!»

Η κυβέρνηση δεν θα αποκόψει την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Μπαλαούρας σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα ναυλώσει λεωφορεία, ώστε οι αγρότες να μεταβούν στο σημείο συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος.
Στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για το ασφαλιστικό στο σημερινό Eurogroup λέγοντας
ότι στο τέλος το θέμα θα λυθεί πολιτικά.
Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές συχνότητες, είπε πως η κυβέρνηση εκτός από το τεχνικό κομμάτι βλέπει το οικονομικό, ενώ επισήμανε πως η αγορά δεν μπορεί να αντέξει περισσότερες από τέσσερις άδειες.