Τετάρτη, Φεβρουαρίου 3

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ (ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ)), “ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ”, ΜΑΝΑΡΙΑ..ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ “ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ” ΠΑΕΙ ΣΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ! (ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ)

Τελικά οι Ραγιάδες τρώνε τον σανό που τους πετούν....και νιώθουν ικανοποιημένοι !
Σεϊμά Ιλιτσαλί
ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ :   … Πως η Σεϊμά στα 20 της χρόνια τρέλανε τον Ιλιτσαλί – Το διαζύγιο του καναλάρχη, το παιδί που απέκτησαν και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ – Ποιος είναι ο Τουρκος “ΝΤΑΒΑΣ” που θέλει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα. Είναι νέα και πολύ πολύ όμορφη. Ο λόγος για την Σειμά Σουμπασί η οποία αποτελεί την απόλυτη πέτρα του σκανδάλου της Τουρκίας !  Η 25χρονη καλλονή αποτελεί το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο της Τουρκίας εδώ και έξι χρόνια: Αλλοι τη μισούν και άλλοι την αγαπούν, όμως σε κάθε περίπτωση αποτελεί το θέμα όλων των συζητήσεων που έχουν να κάνουν με τη showbiz και τους πλούσιους και διάσημους της Αγκυρας!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΕΙΣΒΟΛΗ !

Ο ΘΕΜΟΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΟΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΠΡΟΨΕΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ  ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΡΕΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ” ΝΗΣΟ ΛΕΣΒΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕ ΜΚΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.ΟΟΟ “ΚΕΦΑΛΙΑ” ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΒΑΞΑΝ 45.000 ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..


SEYMA
Η ΣΕΫΜΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ! ΣΚΑΣΑΝ ΟΙ  “ΠΟΥΤΑΝΕΣ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ.. ΜΟΙΑΖΕΙ “ΚΟΛΑΣΗ” Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ
To σκηνικό είναι πραγματικά σουρεαλιστικό που όσο και αν ψάξει κανείς μόνο στην Ελλάδα μπορεί να βρει.
Την ώρα που οι Ε.Δ. μετατρέπονται σταδιακά σε υπηρέτες μεταναστών και πάσης φύσεως προσφύγων δημιουργώντας παράλληλα «καυτά σημεία»(hot spots) στη Λέσβο και άλλα τέσσερα νησιά, την ίδια ακριβώς ώρα πάνω από τη Λέσβο στην οποία εισβάλλουν καθημερινώς 1000 με 2000 αλλοδαποί, τουρκικά μαχητικά εισέβαλλαν επίσης στον Εθνικό Εναέριο Χώρο και ενεπλάκησαν σε αερομαχίες με μαχητικά της ΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα μια εξάδα τουρκικών μαχητικών εισήλθε στην περιοχή μεταξύ Λήμνου και Λέσβου.
Από τα 6 τουρκικά μαχητικά τα 2 έφεραν οπλισμό. Ένας ζεύγος της ΠΑ με Mirage 2000 από την Σκύρο απογειώθηκε για να τα αναχαιτίσει και τα δύο οπλισμένα τουρκικά μαχητικά αντέδρασαν με αποτέλεσμα να εμπλακούν δύο φορές. Την πρώτη στις 14:25 δυτικά και τη δεύτερη στις 14:30 Ν.Δ. της Λέσβου.
Ο τουρκικός σχηματισμός αποχώρησε μεταξύ Χίου και Σάμου. Παράλληλα πραγματοποιηθήκαν 4 παραβιάσεις του ΕΕΧ και 1 παράβαση των κανόνων του FIR Αθηνών.
Defencenet
XrysAetos_9 :
Τί σουρεαλιστικά γεγονότα ρε αρθρογράφε;;;
Λογικότατες κινήσεις διεκδίκησης είναι.
Σου στέλνουν το πεζικό και τα κομάντα υπό την κάλυψη του “Σύριου πρόσφυγα” και η πολεμική αεροπορία πετά πάνω από τα κατειλημμένα εδάφη.
Γιατί όσο μένουν εκεί οι έποικοι εισβολείς, τα εδάφη έχουν ήδη καταληφθεί.