Σάββατο, Μαρτίου 19

Με Δέκα μπουλντόζες λύνω το προσφυγικό σε 1 ώρα, οι πολιτικοί σου ούτε σε 10 χρόνια!!!

μπουλντοζα
Με Δέκα μπουλντόζες λύνω το προσφυγικό σε 1 ώρα, οι πολιτικοί σου ούτε σε 10 χρόνια!!!

Με Δέκα μπουλντόζες με τα ντεπόζιτα φουλ σας λύνω το προσφυγικό μέσα σε 1 ώρα και δεν κάνω αστεία… η σημερινή συμφωνία αγαπητοί αναγνώστες δεν είναι συμφωνία που θα κρατήσει και θα σας το εξηγήσω αμέσως σε αυτό το άρθρο.
Μια ερώτηση που θα θέταμε στους εταίρους μας αλλά πρώτα θα έπρεπε να την θέταμε στους εαυτούς μας, θα μας έλυνε άμεσα την απορία.
Εδώ η σπουδαιότερη ερώτηση για το προσφυγικό πρόβλημα που περνάει η πατρίδα μας:
-Πόσες πιθανότητες δίνετε στους Μογγόλους να κρατήσουν τον λόγο τους και ας λάβουν 20 δις;;;
Πολύ σωστά 0%!!!
Άρα η συμφωνία που έγινε απόψε είναι μια συμφωνία για να σκουπίσουμε τον κώλο μας… και για αυτό σας προτείνω την παραπάνω λύση… αν οι Σλάβοι αρχίσουν να βαράνε στέλνουμε και τα τανκς από πίσω…!!! Σε λίγο οι πρόσφυγες θα είναι περισσότεροι απο τους Σκοπιανούς σε αριθμούς.
Αν αισθάνεστε Έλληνες σαν και αυτούς που πολέμησαν το 1821 θα βγαίνετε αύριο…όπως το 1821… και θα κάνατε τους άνομους φράχτες παλιοσίδερα. Το κλείσιμο των συνόρων είναι παράνομο διότι οι άνθρωποι προσφευγουν για ανθρωπιστικούς λόγους στην Ευρώπη. Κινδυνεύει η ζωή τους και πρέπει να προστατευτούν…γι αυτό εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε να πάνε στον προορισμό τους…που οι ίδιοι διάλεξαν! Οι φράχτες πάνε πακέτο στην Μέρκελ και την ορεινή Αυστρία για να τα κάνουν τενεκεδάκια στις βιομηχανίες τους. Θα τους κάνουμε και καλό δηλαδή στην οικονομία τους.
Αν περιμένεις από αυτούς που ψήφιζες μέχρι τώρα να βρούνε την λύση στο προσφυγικό… θα σου έλεγα ότι είσαι μεγάλος ονειροπόλος. Το πρόβλημα δεν λύνετε ποτέ με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήθηκε. Με δέκα μπουλντόζες τα κάνεις όλα στάχτη και δημιουργείς απο ατομικό (ελλαδικό) πρόβλημα ένα σε ευρωπαικό επίπεδο.
Ο τολμών Νικά!
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα
 http://katohika.gr