Αβραμόπουλος ή Φάτσας : Άλλοι 100.000 πρόσφυγες περιμένουνε στη χώρα μας τον Μάρτιο....αλλά η Ελλάδα δεν είναι μόνη της, καθώς θα έχει βοήθεια από την Ευρώπη---Δηλαδή θα τα πάρουν χοντρά οι Τσιπροκαμμένοι για να Ισλαμοποιήσουν τους Έλληνες
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
Την εκτίμηση ότι «η Ελλάδα αναμένεται να υποδεχτεί άλλους 100.000 ανθρώπους μέχρι το τέλος αυτού του μήνα» διατύπωσε ο ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στη σημερινή εκδήλωση για το προσφυγικό του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και του Ιδρύματος Αντενάουερ.
Από το βήμα της εκδήλωσης, ο κ. Αβραμόπουλος έστειλε επίσης το μήνυμα ότι «η Ελλάδα δεν είναι μόνη της, καθώς η Ευρώπη είναι στο πλευρό της».
Σχολίασε επίσης ότι το χθεσινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών «βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση και στο ίδιο πνεύμα που θα κινηθεί τη Δευτέρα και η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ». Η Σύνοδος αυτή είναι «εξαιρετικά σημαντική και καθοριστική για τους μήνες που έρχονται», παρατήρησε ο ευρωπαίος επίτροπος.
Ο κ. Αβραμόπουλος επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση ή κίνδυνος για καμία χώρα μέλος της Σένγκεν να εκδιωχτεί». «Εκείνο που οι χώρες όμως οφείλουν να κάνουν είναι να τηρούν με ευλάβεια όσα προβλέπει ο συνοριακός κώδικας της Σένγκεν», συνέχισε, και συμπλήρωσε:
«Πρέπει να διαφυλάξουμε το μεγαλύτερο επίτευγμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, τη ζώνη Σένγκεν. Προϋπόθεση για τη διατήρησή της είναι η τήρηση των κανόνων που υπάρχουν», ενώ στόχος, όπως είπε, είναι ως το τέλος του χρόνου «να επιστρέψουμε στην αποκατάσταση της πλήρους εφαρμογής της Συνθήκης Σένγκεν».