Σάββατο, Μαρτίου 5

Αβραμόπουλος ή Φάτσας : Άλλοι 100.000 πρόσφυγες περιμένουνε στη χώρα μας τον Μάρτιο....αλλά η Ελλάδα δεν είναι μόνη της, καθώς θα έχει βοήθεια από την Ευρώπη---Δηλαδή θα τα πάρουν χοντρά οι Τσιπροκαμμένοι για να Ισλαμοποιήσουν τους Έλληνες

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Αβραμόπουλος: Άλλοι 100.000 πρόσφυγες στη χώρα τον Μάρτιο

Την εκτίμηση ότι «η Ελλάδα αναμένεται να υποδεχτεί άλλους 100.000 ανθρώπους μέχρι το τέλος αυτού του μήνα» διατύπωσε ο ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στη σημερινή εκδήλωση για το προσφυγικό του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και του Ιδρύματος Αντενάουερ.

Από το βήμα της εκδήλωσης, ο κ. Αβραμόπουλος έστειλε επίσης το μήνυμα ότι «η Ελλάδα δεν είναι μόνη της, καθώς η Ευρώπη είναι στο πλευρό της».
Σχολίασε επίσης ότι το χθεσινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών «βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση και στο ίδιο πνεύμα που θα κινηθεί τη Δευτέρα και η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ». Η Σύνοδος αυτή είναι «εξαιρετικά σημαντική και καθοριστική για τους μήνες που έρχονται», παρατήρησε ο ευρωπαίος επίτροπος.
Ο κ. Αβραμόπουλος επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση ή κίνδυνος για καμία χώρα μέλος της Σένγκεν να εκδιωχτεί». «Εκείνο που οι χώρες όμως οφείλουν να κάνουν είναι να τηρούν με ευλάβεια όσα προβλέπει ο συνοριακός κώδικας της Σένγκεν», συνέχισε, και συμπλήρωσε:
«Πρέπει να διαφυλάξουμε το μεγαλύτερο επίτευγμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, τη ζώνη Σένγκεν. Προϋπόθεση για τη διατήρησή της είναι η τήρηση των κανόνων που υπάρχουν», ενώ στόχος, όπως είπε, είναι ως το τέλος του χρόνου «να επιστρέψουμε στην αποκατάσταση της πλήρους εφαρμογής της Συνθήκης Σένγκεν».